UFC

Volkan Oezdemir pristao na meč s opasnim UFC-ovim pojačanjem!

Volkan Oezdemir vs Dominick Reyes
 Pat Scaasi/MI News/NurPhoto via AFP
Volkan Oezdemir (17-4) potvrdio je da se planira organizacija meča između njega i jednog od najvećih UFC-ovih pojačanja u 2020. godini - Jirija Prochazke (26-3-1).

Još u siječnju se pojavila informacija da češki nokauter i sada već bivši Rizinov prvak Jiri Prochazka stiže u najjaču svjetsku MMA promociju, a sada je i potvrđeno da bi njegov prvi protivnik u Octagonu trebao biti bivši izazivač iz poluteške kategorije Volkan Oezdemir.

Tu informaciju otkrio je razgovarajući s MMA Junkie portalom sam Oezdemir dodavši da se pregovaralo oko meča na UFC-ovom eventu u Dublinu (kolovoz), ali da još ništa nije 100 posto sigurno zbog situacije koju je izazvala pandemija koronavirusa.

"Ponudili su mi Prochazku i verbalno sam pristao. Sviđa mi se taj meč. Jirijev problem je taj što je novo lice na rosteru i borac koji je bio prvak u Japanu. Samim time, vjerujem da je UFC imao problema da mu pronađe protivnika, a istovremeno su imali iste poteškoće u mojem slučaju pa je ovo ispalo idealno", zaključuje Volkan.

A ako to na kraju ne bude Dublin, 'No Time' bi volio nastupiti na UFC-ovom 'Fight Islandu'...

"Definitivno, to zvuči sjajno. Svi smo znali gledati filmove o turnirima po otocima stoga mislim da je to odlična ideja. Pogotovo ako zaista grade ono što su najavili", dodao je Oezdemir koji je trenutno na nizu od dvije pobjede od kojih ona posljednja stiže iz meča s Aleksandrom Rakićem.

Linker
14. travanj 2024 16:22