UFC

Volkanovski odgovorio Oliveiri na prijedlog za dvije borbe za pojas: ‘Ako možeš skinuti kile, idemo!‘

Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Alexander Volkanovski)
Oliveira je dao vrlo zanimljivu ponudu Volkanovskom

Ovog vikenda održava se dugo očekivani UFC 280 na kojem ćemo saznati tko će biti prvak lake kategorije nakon gotovo šest mjeseci. Charles Oliveira i Islam Makhachev su već danima u Abu Dhabiju, no tu je i prvak perolake kategorije Alexander Volkanovski koji će služiti ukoliko iz nekog razloga bilo koji od ranije navedene dvojice ne bude u mogućnosti nastupiti u subotu navečer.

Bivši prvak Charles Oliveira ne krije da se želi obračunati sa Volkanovskim, i to dva puta. Jednom za pojas lake i jednom za pojas perolake kategorije, a cijeli tekst možete pronaći OVDJE.

No, Volkanovski nema ništa protiv toga. Dapače, smatra da ukoliko netko može biti pobjednik u takva dva meča, da je to upravo on:

‘‘Stari, učinimo to. Ako postoji netko tko to može učiniti, to sam ja. Ukoliko Oliveira može skinuti kilažu, učinimo to. Očito ne znam ima li to nekog smisla, no ja sam svakako za. Ne znam može li se to uopće dogoditi, ali ako bi UFC bio sretan s tim, i ja bi. Vrlo je jednostavno‘‘, rekao je danas Volkanovski.

Dotaknuo se i napada na pojas u lakoj kategoriji:

‘‘Izgleda da će moja sljedeća borba biti za pojas u lakoj kategoriji. Zbog toga sam se stavio u ovu poziciju (zamjenskog borca) da vidim što će se u dogoditi‘‘, zaključio je.

Borba Volkanovskog protiv bilo kojeg od aktera subotnjeg ‘‘main eventa‘‘ bi vjerojatno bila spektakl, no nadamo se da ju sad nećemo gledati. Kada nakon subote laka kategorija napokon dobije prvaka, bit će uzbudljivo vidjeti tko je sljedeći protivnik prvog ‘‘P4P‘‘ borca svijeta.

Linker
03. svibanj 2024 02:17