UFC

(VIDEO) Pogledajte otvoreni trening Charlesa Oliveire: Brazilac je donekle pridobio simpatije publike

Charles Oliveira (desno)

 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Iako će Islam Makhachev vjerojatno imati veću podršku u Abu Dhabiju, svoje fanove imat će i Oliveira

Veliko poštovanje MMA fanova zaslužio je Charles Oliveira onog trenutka kad je prihvatio boriti se protiv Islama Makhacheva u Abu Dhabiju. Publika i javnost u Abu Dhabiju zasigurno će biti naklonjeni Islamu Makhachevu.

Unatoč činjenici da je Oliveira kao donedavni prvak i najbolji borac kategorije trebao dobiti pravo izbora, borba će se na kraju ipak održati u Abu Dhabiju. Oliveira je dugo isticao kako se ne planira boriti do kraja ove ili do početka sljedeće godine, a ciljao je na UFC-ov event u Brazilu koji će se na kraju održati u siječnju (1. mjesec) 2023. godine. Sada je jako upitno hoće li Oliveira imati priliku nastupiti na tom eventu, ali ‘‘Do Bronx‘‘ je ranije još pojasnio zašto je pristao i na Abu Dhabi.

‘‘Pregovori nisu bili teški. Ja sam najiskreniji tip na svijetu i svi znaju da sam se htio boriti protiv Conora McGregora. Mislim da se borba protiv Makhacheva ne bi trebala sada dogoditi. Oni su toliko puno pričali o tome kako su spremni prihvatiti meč u Brazilu. To je laž. Da su prihvatili meč u Brazilu, borili bismo se u siječnju (1. mjesec). Ja sam tako puno pričao o toj priredbi u Rio de Janeiru. Istina je da su oni samo pričali, pričali i pričali, ali meč su odveli tamo gdje oni žele. To je u redu. Kavez je isti u bilo kojoj državi na svijetu, a Charles će biti stopostotno spreman.‘‘, rekao je Oliveira u razgovoru za AG Fight.

Uzevši u obzir sve ove okolnosti, bilo je zanimljivo vidjeti kako će publika popratiti Oliveirin otvoreni trening. MMA Fighting podijelio je kraću snimku, a dojam je kako se u početku ipak više čuje navijanje za Oliveiru, nego zvižduci i hukanje (ne na rasistički način, op.a.) koji su tek pred kraj došli do izražaja

Očito je teško ne voljeti borca kakav je Oliveira, a Brazilac je pružio i vrlo zanimljiv ‘‘show‘‘ tijekom otvorenog treninga. Bilo je tu svega, od kružnih udaraca u fokusere do njegovih najjačih oružja u parteru. Hvatao je Oliveira ‘‘giljotinu‘‘ svom trening partneru, prezentirao je sjajna rušenja i djeluje više nego spremno.

Njegov kompletan otvoreni trening pred publikom u Abu Dhabiju možete pogledati pri dnu teksta.

Linker
01. svibanj 2024 05:08