UFC

Volkanovski se vraća u prvom mjesecu: ‘Ne trebam pauzu, nemam potres mozga. Topuria je sljedeći!‘

Alexander Volkanovski 

 James Gilbert/Getty images/Profimedia
Dobra je stvar što nema potresa mozga i što će se vjerojatno uskoro moći vratiti i sparinzima, a borba protiv Topurie će definitivno biti uzbudljiva

Bez obzira što ga je Islam Makhachev nokautirao ovoga vikenda, prvak perolake kategorije ne namjerava raditi veliku pauzu. Njegov inicijalni plan je bio boriti se protiv Ilie Topurie u prvom mjesecu, a mnogi su se pitali što će biti s tim sada kada je doživio nokaut.

Međutim, prvak perolake kategorije ima dobre vijesti – i dalje se namjerava boriti protiv Topurie u prvom mjesecu! Bez obzira na nokaut, Volkanovski želi ostati aktivan i boriti se, a rekao je kako je UFC-u već to i nagovijestio.

‘‘Razgovarao sam s UFC-om i rekao im da me moraju držati aktivnim. To kažem ponovno, ali ja sam u svom ‘primeu‘ i trebam se boriti. Puno ljudi mi govori da trebam uzeti pauzu nakon ovoga, ali ja ne trebam pauzu. Želim se vratiti nazad u kamp‘‘, rekao je Volkanovski na svom YouTube kanalu.

‘‘Očito, razgovarao sam s liječnicima i nema potresa mozga, šavova i ostalog, ali kao što sam već i rekao, ja želim biti najbolja verzija sebe u kavezu i izvan njega. Treba mi smjer, a smjer je Ilia Topuria i borba u prvom mjesecu. Topuria je uzbudljiva borba i sada ću fokus prebaciti na to, a u prvom ćete mjesecu vidjeti najbolju verziju mene. Obećavam vam, ne mogu dočekati. Dobro sam, hvala svima na podršci!‘‘, objasnio je prvak.

Dobra je stvar što nema potresa mozga i što će se vjerojatno uskoro moći vratiti i sparinzima, a borba protiv Topurie će definitivno biti uzbudljiva. Za sada stoji plan za prvi mjesec, a nadamo se da će tako i ostati.

Linker
17. svibanj 2024 04:48