UFC

Volkanovski traži Makhacheva da održi riječ, Islam uzvratio: ‘UFC smatra da si premalen za mene‘

Islam Makhachev i Alexander Volkanovski

 Screenshot (youtube, Ufc)
Dagestanac i Australac vrlo vjerojatno će se obračunati za titulu prvaka UFC-ove lake kategorije

Još uoči meča između Charlesa Oliveire i Islama Makhacheva na UFC 280 eventu, znalo se da će Alexander Volkanovski biti sljedeći za napad na titulu. Makhachev je pobijedio Oliveiru, a odmah nakon meča prozvao je Volkanovskog.

Kako bi potvrdio svoje mjesto sljedećeg izazivača za titulu u lakoj kategoriji, Volkanovski je pristao na prozivku i našao se u kavezu licem u lice s Islamom Makhachevim. Nakon kraće prozivke, borci su si pružili ruke, a UFC 284 zakazan za 12. veljače (2. mjesec) u Australiji djeluje kao najizgledniji event za njihov međusobni obračun.

Volkanovski kao da se pomalo zabrinuo u vezi Makhacheva, odnosno, počeo je sumnjati da se Islam Makhachev premišlja u vezi njihovog meča.

‘‘Jesi li čovjek od riječi? Odradimo to (meč)‘‘, napisao je Volkanovski putem Twittera i pritom je označio Makhacheva u tu objavu.

Odgovor novog prvaka UFC-ove lake kategorije nije dugo čekao.

‘‘Iste sekunde kad zaprimim ugovor, potpisat ću ga, ne brini. Zasad uživaj u prvom mjestu na ‘P4P‘ ljestvici. Samo uvjeri svoje ljude da uvjere UFC da se možeš natjecati sa mnom. Ono što čujem, oni smatraju da si premal.‘‘, odgovor je Islama Makhacheva.

Iako Beneil Dariush nepošteno ispašta zbog ovog meča i morat će pričekati na ‘‘title shot‘‘ ili čak ostvariti još jednu pobjedu, vjerojatno ne postoji MMA fan koji će se buniti zbog meča između Volkanovskog i Makhacheva. Bit će to obračun prvaka perolake kategorije s prvakom lake kategorije, a ulog će biti titula prvaka u lakoj kategoriji. Obojica su zainteresirani, sada je sve na UFC-u.

Linker
23. travanj 2024 04:34