UFC

Volkanovski tvrdi: ‘Imam više mišićne mase nego u prošlim mečevima, snažniji sam nego ikad‘

Alexander Volkanovski

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Manje od dva mjeseca ostala su do odlične UFC 284 priredbe koju predvode Makhachev i Volkanovski

UFC 284 u drugom mjesecu donosi odličnu priredbu koju predvodi borba za pojas u lakoj kategoriji između Alexandera Volkanovskog i Islama Makhacheva. Istu večer kada je Islam osvojio pojas bilo je jasno da mu je sljedeći protivnik prvak perolake kategorije koji je već i ranije najavio napad na pojas u lakoj.

Bio je Volkanovski službena zamjena za meč Mahkacheva i Oliveire u desetom mjesecu ove godine, a odmah nakon dodjele pojasa Makhachevu ušao je u kavez i izazvao ga. Objeručke je to Islam prihvatio te je dogovoreno da njih dvojica predvode priredbu u Australiji.

Jedna od stvari koja se često navodi kao prednost Makhacheva jest njegova fizička snaga i veličina, no Volkanovski tvrdi da je i on dobio dosta mišićne mase.

‘‘Islam je snažan i bit će spreman, ali garantiram vam i ovo zapišite; i ja ću biti spreman. Bit ću i više nego spreman. Bit ću fit. Bit ću snažniji nego ikad, već dobivam mišićnu masu. Već imam više mišićne mase nego u posljednjih nekoliko borbi, a već sam i značajno snažniji.‘‘, rekao je Volkanovski na svom YouTube kanalu.

‘‘Kažem vam da će 2023. biti najveća godina u mojoj karijeri a započet će pobjedom protiv Islama. Velika je prilika ovo prilika da postanem najbolji, tako da je to ono za čime idem.‘‘, dodao je.

Manje od dva mjeseca su ostala do ovog meča i odlične UFC 284 priredbe koja će se održati u Perthu, a datum je 11.2.

Linker
29. travanj 2024 00:55