UFC

Volkov prozvao dvije teškaške legende: 'Imamo nedovršenog posla...'

 Screenshot (YouTube)
Alexander Volkov ponovno je jedna od vrućih tema u teškoj kategoriji...

31-godišnji ruski borac vratio se prošlog vikenda u Moskvi u akciju nakon 13 mjeseci pauze. Volkov je, podsjetimo, pred svojim navijačima nakon jednoglasne sudačke odluke upisao pobjedu nad Gregom Hardyjem.

"Postojao je veliki pritisak uoči ove borbe. Morao sam biti jako oprezan jer je Greg čvrst borac. Primio je puno mojih udaraca bez da je trepnuo. Cilj mi je bio zaustaviti njegov način borbe i natjerati ga da se bori onako kako ja želim. Radio sam na tome da ga natjeram da se borimo na nogama, znao sam da je tu moja velika prednost", izjavio je Volkov nakon meča.

'Drago' je do poraza od Lewisa imao šest pobjeda u nizu, od toga četiri u UFC-ovom Octagonu. Sada, kad se vratio na pobjedničke staze, vjeruje da je spreman za najveće izazove koji bi ga doveli na korak do napada na titulu.

"Vratio sam se u utrku za pojas. Želim biti na vrhu... Bit ću najbolji i želim to čim prije ostvariti. No, imam nedovršenog posla s 'JDS-om' i Overeemom. Bilo koji od njih je dobar izbor", otkrio je Rus svoje želje nakon meča.

No, baš kao što Volkov ima 'nedovršenog posla' s imenima koja je istaknuo, tako i Francis Ngannou vjeruje da ima nedovršenog posla s Alexanderom.

Podsjetimo, 'Predator' je odmah nakon meča u Moskvi imao poruku za Volkova.

"Bravo. Hajdemo sada! Molim te, nemoj opet odbiti", preko društvenih mreža još je za vikend poručio Ngannou.

Što slijedi, mogli bismo saznati u narednim danima...

Linker
19. travanj 2024 16:20