UFC

Vraća se ‘MMA Hour‘, Helwani otkrio gdje ćemo ga moći gledati nakon odlaska s ESPN-a

Ariel Helwani
 Screenshot (youtube, Mmafighting)
Jedan od najpoznatijih MMA novinara na svijetu Ariel Helwani otkrio je planove za budućnost

Tri godine Ariel Helwani radio je za ESPN, no nedavno je objavio kako je njegov ugovor s američkom medijskom kućom istekao, a nastavka suradnje neće biti, barem zasad. Danas je Helwani na svojim društvenim mrežama objavio gdje će nastaviti sa svojom novinarskom karijerom i što će konkretno raditi.

Deseterostuki osvajač nagrade za MMA novinara godine vraća se na ''MMA Fighting'', a s povratkom Helwanija, vraća se i njegov poznati podcast naziva ''MMA Hour with Ariel Helwani''. Prve povratničke epizode kreću ovoga ljeta, točnije od 16. kolovoza. Podcast možete pratiti na službenom Youtube kanalu ''MMA Fightinga''. Helwani je ''MMA Hour'' pokrenuo još 2009. godine, no nakon devet godina rada prešao je na ESPN I počeo raditi na novim projektima. Novost je da će epizode izlaziti svakog ponedjeljka i srijede dok su prije izlazile svakog ponedjeljka.

''Imam osjećaj kao da nije prošao dan, a da me netko nije pitao da vratim ''MMA Hour'' ili da mi kažu koliko im fali. Nedostajao je i meni i stoga sam ekstremno uzbuđen što vam mogu reći da se ''MMA Hour'' vraća u vaše živote. Čovjeće, kako je dobro ovo napisati.'', prenosi ''SBNation'' riječi Helwanija.

No to nije sve. Ariel je na svome Instagram profilu obznanio kako se pridružuje i timu ''BT Sporta'' za koje će raditi duge intervjue i slične MMA reportaže.

''Dugo sam smatrao kako je BT Sport lider u sportskoj produkciji. Način na koji pokrivaju MMA je bez premca najbolji. Velika je čast postati dijelom njihova sjajnog tima. Jedva čekam započeti te sam zahvalan na pruženoj prilici'', između ostalog napisao je Ariel Helwani u svojoj objavi koju možete pogledati ispod teksta.

Očito je kako Helwani ne planira stati sa svojim kvalitetnim radom, a unatoč raznim nesuglasicama s Danom Whiteom i UFC vodstvom, Ariel Helwani i dalje je ''vruća roba'' na medijskom MMA tržištu.

Linker
20. travanj 2024 01:15