UFC

Walt Harris se dirljivom objavom oprostio od svoje pokćerke

Walt Harris s kćeri
 Ilustracija
Nažalost, u četvrtak je potvrđen najgori mogući kraj jedne mučne priče koja uključuje poznatog američkog MMA borca. Aniah Blanchard, pokćerka UFC-ovog teškaša Walta Harrisa, pronađena je mrtva.

Policija iz američkog Auburna je, naime, potvrdila da ostaci ljudskog tijela pronađeni još u ponedjeljak u Alabami pripadaju mladoj studentici. Podsjetimo kako je Aniah nestala još 23. listopada, a do danas je policija uhitila trojicu osumnjičenih uključujući Ibraheema Yazeeda kojeg su svjedoci identificirali kao osobu koja je na silu natjerala Blanchard da uđe u svoj automobil. Policija je međuvremenu daljnjom istragom pronašla i Hondu CR-V u kojoj su pronađeni dokazi koji su upućivali na upotrebu sile i nanošenje ozljeda.

Shrvani Harris je u četvrtak objavio priopćenje u kojem se oprašta od svoje pokćerke.

"Moja draga djevojčice. Samo ti se želim zahvaliti što si mi pomogla da promijenim svoj život nabolje. Zašto što si me naučila kako biti muškarac i kako biti bolji otac! Što si mi bila najveći fan. Pobijedio, izgubio ili odradio neodlučen meč. Uvijek si znala kako me nasmijati i kako me oraspoložiti kada sam bio nesretan i kada sam htio odustati. Ti si mi bila svjetlo na ovom svijetu na toliko mnogo načina", napisao je borac na svom službenom Instagramu te je nastavio:

"Ova bol je neizdrživa. Znam da bi htjela da budem snažan, ali tako je teško. Toliko je teško. Naći ću način da ovo prebrodim, obećajem da hoću. Trenutačno mi ništa nema smisla i potpuno sam izgubljen. Samo bih htio da se vratiš. Nadam se da si bila ponosna na mene. Toliko te volim. Pazi na nas kao što si to uvijek i radila. Sada te trebamo više nego ikada. Moj mali moćni tigar je sada anđeo. Volim te moja djevojčice sada i zauvijek."

Čitava priča o Aniah Blanchard je podigla na noge i MMA zajednicu. U akciju su se uključile brojne poznate osobe, a novčanu nagradu za bilo kakvu informaciju nudili su i Dana White, Jon Jones te Ali Abdelaziz. Nažalost, u konačnici je epilog bio tragičan.

View this post on Instagram

My sweet baby girl... I just wanna thank you for helping me change my life for the better... For teaching me how to be a man and a better father! For being my biggest fan win, lose , or draw! For always knowing what to say to put a smile on my face and lift me up when I was down and wanted to give up. You light up my world I’m so many ways. This pain is unbearable... I know you want me to be strong but it so hard baby it so hard. I’m gonna find away I promise you I will. Right now nothing makes sense and I’m so lost. I just want you back. I hope I made you proud... I’m gonna keep going daddy just needs time. I love you so much. Look after us like you always did. We need you now more than ever. My lil mighty mighty tiger is a angel now. I love you baby girl forever and ever!

A post shared by Walt Harris (@thebigticket205) on

Linker
18. svibanj 2024 10:11