UFC

Weidman se predomislio oko Chimaeva: 'Dajte mi da ga učinim poniznim'

Chris Weidman i Khamzat Chimaev
 screenshot/YouTube
Chris Weidman spreman je prihvatiti borbu protiv Khamzata Chimaeva, ako bi se održala u siječnju

Prije nekoliko dana pojavila su se dva imena uz informaciju kako su odbili borbu protiv Khamzata Chimaeva u studenom ili prosincu. To su zapravo dva vrlo dobra i bliska prijatelja, Chris Weidman i Stephen Thompson. Kod obojice se pojavila priča kako smatraju da im nema smisla boriti se protiv Chimaeva sve dok isti ne bude rangiran. Ipak, čini se da kod bivšeg prvaka srednje kategorije priča nije u potpunosti takva.

Naime, Weidman se sad javio na Twitteru uz objašnjenje kako ga zanima susret s novom UFC-ovom senzacijom. Čini se da mu samo ne odgovara opcija u kojoj bi se ta borba održala ove godine.

"Ovog tipa Chimaeva treba malo naučiti poniznosti. Volio bih to napraviti. Spreman sam za siječanj. UFC, organizirajte to", napisao je Chris, koji nije dugo morao čekati odgovor svog potencijalnog protivnika.

Chimaev je zadovoljan Weidmanovom spremnošću, ali ne i terminom koji je isti ponudio.

"Kad god želiš te mogu razbiti. Samo ne znam zašto ti treba toliko vremena? Ako si pravi borac, trebao bi biti uvijek spreman", napisao mu je Borz.

Weidman vjerojatno vidi priliku za povratak popularnosti i povjerenja fanova. Naime, nakon što je u posljednjih sedam borbi doživio pet poraza, i to svih pet prekidom, rijetko tko vjeruje da više ima ikakve šanse napraviti neki ozbiljan rezultat. Eventualno gašenje "hypea" koji se stvorio oko Chimaeva bi to svakako promijenilo.

Linker
18. travanj 2024 22:44