UFC

White najavio vrlo zanimljivu borbu, menadžeri oba borca odmah opovrgnuli

Paddy Pimblett

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximaLouis Grasse/PxImages/Newscom/Profimediages/Newscom/Profimedia
Fanovi su u iščekivanju informacije o idućoj UFC borbi Paddyja Pimbletta

Već neko vrijeme, čak i prije nego je stigao u UFC, a onda i uspješno debitirao, Paddy Pimblett (17-3, 1-0 UFC) imao je uz svoje ime velike pažnju. Britanski borac irskih korijena vrlo je karizmatičan te uzbudljiv borac pa to ne treba čuditi, kao što ne treba čuditi da je nakon uspješnog UFC debija interes oko njega samo porastao.

Taj debi odradio je ovaj 27-godišnjak u rujnu prošle godine, a sve do sada nije bilo konkretnih informacija o tome gdje, kada i protiv koga će se iduće boriti. Sve dok to nije izjavio Dana White tijekom intervjua za Barstool Sports. Potvrdio je kako se Paddyja planira za londonsku Fight Night priredbu, koja još uvijek ipak nije službeno potvrđena za 19. ožujka te da bi mu protivnik trebao biti Jared Gordon. I sve to zvuči sjajno, no problem je što je Paddyjev menadžer i predsjednik Cage Warriors promocije, Graham Boylan, to odmah opovrgnuo izjavivši kako još uvijek razmatraju više različitih protivnika.

Poprilično konfuzna situacija, koja nas navodi na zaključak kako White nije bio suviše koncentriran u posljednjem razgovoru sa svojim matchmakerima. Možda bismo pretpostavili kako Boylan igra neku svoju igru te da im je želja drugačije borbu najaviti, da se s istom izjavom nije pojavio i Gordonov menadžer.

On je također potvrdio kako s njihove strane još uvijek nema nikakvih informacija.

Istina je kako niti White nije potvrdio da je to rješena stvar, no predsjednik UFC-a nije netko tko će najavljivati borbe za koje nije uvjeren da će se dogovoriti.

Ova borba zapravo ima smisla još otkako je Gordon (18-4, 6-3 UFC) savladao Paddyjevog timskog kolega Chrisa Fishgolda. Tom pobjedom iz srpnja 2020. godine pokrenuo je svoj aktulni niz od tri pobjede.

O čemu je ovdje riječ te kakvu igru zapravo igraju menadžeri, vjerujemo da ćemo vrlo brzo saznati.

Linker
22. travanj 2024 06:01