UFC

White natuknuo da je McGregor spreman uskočiti na UFC 242

Dana White i Conor McGregor
 Facebook
Prema izjavama predsjednika UFC-a Dane White, Conor McGregor bi se mogao vratiti puno ranije od onoga što se očekivalo. White je govoreći na press konferenciji poslije UFC-a 240, koji se održao proteklog vikenda, potvrdio da se nedavno čuo s Ircem koji i dalje sanira lom šake.

Čelnik UFC-a kroz redove tvrdi da je "Notorious" spreman uskočiti na UFC 242, ukoliko se nešto dogodi ili Khabibu Nurmagomedovu ili Dustinu Poirieru. UFC 242 se održava već 7. rujna pa ova informacija zvuči pomalo nevjerojatno.

"Razgovarao sam s njim prošlog tjedna. Želi se vratiti, tako da ono što sada stvarno radi jest prati kako će se stvari odigrati u rujnu. Da, u ovom trenutku, prema aktualnom planu, Khabib i Poirier se bore. Ali znate i svi kako sve to ide u poslu, svašta se može dogoditi i promijeniti. Obično se i dogodi. Tako da se sada sve svodi na čekanje i promatranje što će se izdogađati, ali ako bude imao priliku uskočiti i nešto odraditi, to je moguće", izjavio je čelnik UFC-a.

Irca u akciji nismo gledali još od listopada prošle godine i UFC-a 229 kada je poražen od Khabiba Numagomedova. Informacija da je McGregor spreman ući kao zamjena na UFC 242 zasigurno neće dobro "sjesti" legitimnom izazivaču broj jedan - Tonyu Fergusonu. "El Cucuy" jako dugo čeka svoju više puta pošteno izborenu šansu pa ga preskočiti još jednom ne bi bilo nimalo fer. No, baš kao što Dana White kaže - "znate kako je to u biznisu!".

Linker
27. travanj 2024 01:39