UFC

White odgovorio na optužbe: ‘Nikome ne dugujem dva milijuna dolara, to bi bila ilegalna oklada!‘

Dana White
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Predsjednik UFC-a reagirao je na izjave Snoop Dogga i priču o okladi na meč Askrena i Paula

"Budimo iskreni, Jake Paul nije je*eni boksač. On je je*eni klinac s YouTubea. Kladit ću se u milijun dolara da će izgubiti", prije nešto više od mjesec dana izjavio je Dana White, a proteklog vikenda pokazalo se da baš i nije najbolje prognozirao glavnu borbu Triller Fright Club priredbe.

YouTuber Paul nokautirao je Bena Askrena već u prvoj rundi njihovog boksačkog okršaja, a nedugo nakon prekida meča u prijenosu se moglo čuti kako Snoop Dogg viče da mu je predsjednik UFC-a dužan dva milijuna dolara.

Ako se vratimo nekoliko tjedana unatrag, sjetit ćemo se da je slavni reper pokušao poduplati Whiteov "ulog", no, navodna oklada se, barem prema Whiteovim riječima, nikada nije dogodila.

"Reći ću vam ovo: ne dugujem Snoopu dva milijuna dolara. Nikada se nismo kladili... Dopustite da budem jasan: nikada nisam napravio ilegalnu okladu, nikada. Nisam se ilegalno kladio u subotu i nisam se kladio u dva milijuna dolara. Niti sa Snoopom, niti s nekim drugim", jasan je bio White u razgovoru s Yahoo! Sportsom.

"Javier Mendez, glavni trener u AKA timu, nazvao me nedugo nakon što sam gostovao na podcastu Mikea Tysona i rekao mi da likovi iz Trillera žele prihvatiti okladu i da se žele zapravo kladiti u dva milijuna, no odgovorio sam mu da je to je*eno ilegalno. Kao prvo, neću se ilegalno kladiti, a kao drugo, zašto bih se kladio s njima kad to mogu napraviti legalnim putem i dobiti 2-1 omjer", dodao je predsjednik UFC-a na ovu temu.

Linker
25. travanj 2024 00:35