UFC

(VIDEO) White je spreman na Askrenovu pobjedu uložiti čak milijun dolara, Paul odmah reagirao!

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
‘Budimo iskreni, Jake Paul nije je*eni boksač. On je je*eni klinac s YouTubea...‘

Dana White uvjeren je da će Ben Askren imati uspješan boksački debi i spreman je na poraz Jakea Paula uložiti čak milijun američkih dolara.

Danas umirovljeni MMA borac Askren i popularni 24-godišnji YouTuber boksat će 17. travnja na Mercedes-Benz stadionu u Atlanti. Njihov meč dogovoren je na osam rundi, a unatoč činjenici da je iza Bena višegodišnje iskustvo u borilačkim sportovima, brojni su oni koji prednost daju 12 godina mlađem Paulu. No, White očito nije jedan od njih...

"Budimo iskreni, Jake Paul nije je*eni boksač. On je je*eni klinac s YouTubea. Da, on će se boriti s hrvačem. Stvarno dobrim hrvačem koji se borio s ozbiljnim likovima i koji je bio svjetski prvak u drugim organizacijama. Nadam se da će biti omogućeno klađenje na ovaj meč jer u tom ću slučaju staviti milijun dolara na njegov poraz. Kladit ću se u milijun dolara da će izgubiti", rekao je White gostujući na Hotboxin’ with Mike Tyson podcastu.

Za Paula će ovo biti treći profesionalni boksački meč nakon pobjeda nad Alijem Esonom Gibom i nekadašnjim NBA igračem Nateom Robinsonom. Nisu to imena iz kojih bi mogli izvlačiti nekakve ozbiljnije zaključke o njegovim vještinama, no ima i onih koji smatraju da je na rukama opasniji od Askrena kojemu boks nikada nije bio jača strana.

Naravno, i Jake je pun samopouzdanja pa ja tako na Whiteove izjave reagirao sa svojom ponudom.

"Dana, udvostručimo okladu! Dva milijuna svaki. Znači, ukupno četiri. Pobjednik nosi sve. Moj će te tim kontaktirati oko ugovora. A nakon što nokautiram Bena, možemo dogovoriti i Jake Paul vs. Dana White s obzirom na to da sebe smatraš 'boksačem', a mene 'YouTuberom'", preko Instagrama je poručio Paul.

Linker
19. travanj 2024 21:00