UFC

White otkrio kada će se Conor vratiti i odbacio mogućnost revanša između Mayweathera i McGregora

Floyd Mayweather, Conor McGregor i Dana White

 Profimedia
Najveća MMA zvijezda povratak borbama odradit će u MMA-u, a ne u boksu

Krajem proteklog tjedna Conor McGregor natuknuo je mogući revanš protv Floyda Mayweathera. Krajem osmog mjeseca navršit će se pet godina od prvog boksačkog meča između ovog dvojca, a McGregor je prošli tjedna putem svog Instagram profila (kasnije obrisao objavu) objavio fotografiju s tog meča.

''Prihvaćam.'', glasio je kratak tekst priložen uz fotografiju, a portal Fight Hype sve je zakuhao informacijama da dvojac radi na ugovaranju revanša.

Što se McGregora tiče, on je trenutno pod ugovorom s UFC-om i čeka se njegov povratak nakon prošlogodišnja dva poraza od Dustina Poiriera. Conor bi trebao dopuštenje UFC-a za novi izlet u boks, ali Dana White je gostujući u ''The Jim Rome Showu'' odbacio takve navode.

''Neću niti pričati o tome.'', odmah je rekao White, a zatim je otkrio što možemo očekivati od povratka McGregora.

''To će biti u kavezu. Conor se planira vratiti krajem ove godine, ili početkom sljedeće godine.''

Mnogi dovode u pitanju Conorove ambicije oko samog povratka. Uskoro 34-godišnji Irac zaradio je ogromnu svotu novca u svojoj karijeri, a nakon teškog prijeloma noge, nije se lako vratiti. Conor često objavljuje fotografije i videa s raznoraznih zabava, provoda na skupocjenoj jahti i slično. Laka kategorija u kojoj nastupa puna je ''gladnih ubojica'' i vrhunskih boraca koji pucaju na sam vrh. McGregor ako nije u potpunosti posvećen, nema što tražiti u takvoj konkurenciji, ali White navodi da u Conoru i dalje ima vatre.

''Kad god pričam s Conorom, on se želi boriti. Njemu se nude raznorazne ponude, uloge u filmovima i slične stvari koje može raditi i zarađivati novac. On ne želi ništa od toga. Conor se želi boriti.'', dodao je White.

Čini se kako uistinu možemo očekivati povratak Irca u kavez, a kakav god McGregor se pojavio, svi ćemo sa zanimanjem popratiti taj povratak. Možda Conor uspije iznenaditi svijet još jednom.

Linker
15. travanj 2024 17:01