UFC

White otkrio kada i gdje se sastaje s Khabibom: 'Spreman sam se kladiti na sebe'

Khabib Nurmagomedov i Dana White
 screenshot/YouTube
Predsjednik UFC-a još ne odustaje od ideje da neporaženog Dagestanca ponovno dovuče u Octagon

Khabib Nurmagomedov s razlogom je i dalje još uvijek UFC-ov prvak lake kategorije te vodeći borac pound-for-pound ljestvice. Razlog se nalazi u tome što Dana White i dalje ne vjeruje kako je prvak umirovljen, odnosno odlučio je sebi dati još jednu priliku da ga nagovori na povratak. To će pokušati napraviti na sastanku koji je s Nurmagomedovim dogovorio.

Taj sastanak dogodit će se idućeg mjeseca na Fight Islandu, gdje UFC dolazi prije prve priredbe u 2021. godini, koju će održati 16. siječnja. U razgovoru za TMZ upitan je White ima li Khabib prema UFC-u još nekih obaveza.

"Istina je da se Khabib nije na ništa obvezao osim na to da će se idućeg mjeseca sastati sa mnom", rekao je predsjednik UFC-a.

Khabib je također već ranije najavio taj sastanak, s ciljem da se s Whiteom dogovori oko nekih svojih budućih poslova. Eventualni povratak borbama nije spominjao, no White ne sakriva svoju namjeru da će ga na isti pokušati nagovoriti. I uvjeren je da će u tome uspjeti.

"Vidjet ćemo koliko uvjerljiv mogu biti. Ja sam se uvijek spreman kladiti na sebe", rekao je.

Ako White ne uspije nagovoriti Khabiba na povratak, moguće je da čak borba između Conora McGregora i Dustina Poiriera, samo par dana prije svog održavanja, postane borba za novog prvaka.

Linker
24. travanj 2024 08:10