UFC

White otkrio što je sljedeće za Covingtona, ali poručio: 'Ako mu je slomljena čeljust...'

Colby Covington
 Screenshot (YouTube - UFC)
Colby Covington nije uspio postati pravi UFC šampion. Onaj privremeni pojas mu je "otet" od strane same organizacije pa bi slavljem protiv Kamarua Usmana na UFC-u 245 poslao poruku javnosti da je upravo on najbolji velteraš svijeta. No, nije išlo...

Problematični borac je u posljednje rundu glavne borbe priredbe u T-Mobile Arene ovog vikenda ušao s poravnatim rezultatom na sudačkim karticama. Ipak, aktualni šampion je pronašao načina da dovrši posao prije konačnog gonga i tako zadrži titulu. Što je sljedeće za člana American Top Teama? Ako pitate njegovog šefa Danu Whitea, on ne bi imao ništa protiv obračuna protiv bivšeg prvaka Tyronea Woodleyja. Potvrdio je i da ima dobar odnos s Covingtonom...

"Nemam nikakav problem s Colbyjem", potvrdio je White te je dodao:

"Volio bih vidjeti njega i Tyrona iduće. To bi bila zabavna borba, ali ako mu je slomljena čeljust..."

Pitanje koje se postavlja glasi - U kakvom je zaista stanje Covingtonova čeljust koja je navodno stradala tijekom subotnjeg nastupa? Ako je zaista slomljena, oporavak bi mogao trajati i do pola godine.

"Ako mu je slomljena čeljust, neće ga biti neko vrijeme. Nakon ovakvog rata, mislim da mora uzeti malo odmora. Mora se oporaviti neko vrijeme, a onda ćemo vidjeti što će mu biti u planu", potvrdio je čelnik UFC-a.

"Slušajte, puno puta u karijeri sam se susreo s ovakvim tipom borca. Možete lako zaključiti da nije sretan jer meč nije prošao onako kako je on to planirao. Imao je određenu taktiku, imao je ideju što bi mogao napraviti u tom meču, a onda je Usman uništio njegove planove. Pustit ćemo tog mladića da se vrati kući i promisli o idućem potezu", zaključuje White.

Linker
19. travanj 2024 17:45