UFC

White pronašao idealnog suparnika za Chandlera? ‘Zamislite samo tu borbu - ima smisla i bilo bi zabavno‘

Michael Chandler
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
UFC bi mogao organizirati trenutno jedan od najatraktivnijih okršaja i pravu poslasticu za fanove

Michael Chandler jasno je poručio da ne odustaje od svojih snova i da će učiniti sve da izbori novi napad na UFC-ov pojas, a čini se da mu je Dana White nedugo nakon poraza od Charlesa Oliveire pronašao savršenog partnera za ples.

Iako je u prvoj rundi imao ispred sebe uzdrmanog Brazilca, Chandler nije uspio završiti borbu i već na samom startu drugih pet minuta pao je od udarca novopečenog prvaka 'Do Bronxa'.

Što slijedi? Ništa još nije službeno, ali predsjednik UFC-a tvrdi da bi to mogla biti Chandlerova borba s Justinom Gaethjeom kojeg u akciji nismo gledali još od listopada kada je poražen od Khabiba Nurmagomedova.

"Postoji nekoliko opcija... Može se boriti s Gaethjeom. Vidjet ćemo. Nismo još ništa dogovorili, ali to ima smisla i to bi bila zabavna borba. Zamislite samo - Chandler protiv Gaethjea", rekao je White za TMZ Sports.

A što čeka prvaka Oliveiru? Hoće li uspješniji iz novog meča Dustina Poiriera i Conora McGregora (10. srpnja) biti idući za Brazilca?

"Ne znam. Vidjet ćemo kako će se ta borba odigrati. Znam da će Oliveira gledati taj meč iz prvih redova", dodao je White.

Linker
16. travanj 2024 10:22