Regija

Procurio datum nove Medićeve borbe: Protiv ‘Tarantule‘ na velikoj PPV priredbi!

Uros Medić i Aalon Cruz
 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA
Uroša bi mogao čekati trenutno najviši borac UFC-ove lake kategorije

Još prije desetak dana pisali smo o tome kako se MMA krugovima proširila vijest da će Uroš Medić za idućeg protivnika imati 191 centimetar visokog Amerikanca Jalina 'The Tarantulu' Turnera. Tada ugovor nisu bili potpisani, a nije se znao ni točan datum, no u nedjelju su se pojavili neki novi detalji.

Naime, MMA Junkie je preko svojih izvora saznao da su i Medić i Turner stavili potpis na ugovor te da se priključuju velikoj UFC 266 priredbi koja nas čeka 4. rujna.

Ništa još nije službeno i očekuje se da će UFC uskoro potvrditi ovaj meč.

28-godišnji Medić još uvijek je neporažen u svojoj profesionalnoj karijeri (7-0), a u posljednjem je nastupu, onom s početka ožujka, bio vrlo impresivan te je za točno 100 sekundi tehničkim nokautom zaustavio Aalona Cruza.

Tko čeka sve opasnijeg Uroša? Ako se ove informacije pokažu točnima, bit će to dvije godine mlađi Amerikanac iza kojeg je 15 profesionalnih nastupa (10-5).

Turner je u UFC stigao kao velteraš, ali se nakon samo jedne borbe i poraza od Vicentea Luquea vratio u laku kategoriju čiji je trenutno najviši borac. U odnosu na Medića imat će prednost od šest centimetara, a ovaj okršaj bit će mu prvi nastup nakon pobjeda koje je upisao protiv Joshue Culibaa i Broka Weavera.

Spomenimo i da bi na UFC-u 266 trebali gledati meč za titulu u poluteškoj, odnosno susret aktualnog prvaka Jana Blachowicza i Brazilca Glovera Teixeire.

Linker
19. travanj 2024 14:59