UFC

White upozorio Dana Hardyja: 'Idući tko napravi tako što će istog trenutka dobiti otkaz'

Dana White
 JIM WATSON / AFP
Dana White nije iskazao toleranciju prema prošlotjednoj reakciji Dana Hardyja s Fight Islanda

Iako je i sam često znao kritizirati suce pa čak biti toliko žestok prema njima da je isto prelazilo u vrijeđanje, Dana White ne gleda s tolerancijom prema prošlotjednom ponašanju Dana Hardyja. Podsjećamo, bivši borac i aktualni komentator bio je izrazito ljut na suca Herba Deana što nije prekinuo borbu Francisca Trinalda i Jaija Herberta u trenutku kad je on očekivao da je trebalo. To je rezultiralo s nekoliko dodatnih udaraca, na što je Hardy posebno poludio. Sudac Dean na kraju je smatrao kako Hardy nije imao pravo reagirati prema njemu te da je mogao samo napraviti štetu.

Napokon je svoje mišljenje o tome iznio i Dana White, za što ga je motivirao jučerašnji incident, također iz Abu Dhabija.

"Nešto se dogodilo jučer u Abu Dhabiju, gdje je Marc Goddard napadnut. Zato želim da svima ovo bude jasno. Ako radiš za mene i reagiraš prema sucu ili bilo kojem službeniku, otpustit ću te istog trenutka. Nikad više nećeš raditi za mene ako napraviš tako nešto", rekao je White tijekom konferencije za medije u Las Vegasu, nakon čega se okrenuo spomenutoj situaciji s Hardyjem i Deanom:

"Nitko nema pravo reagirati prema njima. Svi mi volimo Dana Hardyja, a on je tim putem bio previše emocionalan. Problem je što je u ovakvim okolnostima puno lakše napraviti probleme, puno lakše je reagirati prema bilo kome. Prema borcima, medijima i svima ostalima. No, ako radite za mene na bilo koji način te ako priđete i obratite se sucu ili bilo kojem službeniku te ga ometate u poslu, otpustiti ću vas na licu mjesta. To se ne smije više nikad dogoditi."

Hardy je uistinu reagirao vrlo žestoko te se i u prijenosu moglo čuti koliko je glasno vikao prema Deanu da prekine borbe. On i dalje smatra kako nije napravio ništa krivo, nego da je sva krivica na sucu koji je napravio grešku. No, isto tako je točna ona tvrdnja kako je svatko tamo s ciljem obavljanja svog posla. Deanov je bio da sudi, Hardyjev da komentira.

Linker
14. travanj 2024 21:48