UFC

White zainteresiran za borbu Usmana i McGregora: ‘Uskoro ćemo razgovarati‘

Dana White i Conor McGregor

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nije dugo trebalo da nova ideja Conora McGregora dođe do "gazde", odnosno do Dana Whitea

Conor McGregor se javio kroz jedan ozbiljan intervju i to je odmah najvažnija vijest u svijetu borilačkog sporta. Sve odmah pada u drugi plan, posebno ako je on u javnost izašao s nekom važnom izjavom. A ona o njegovoj povratničkoj borbi te protivniku kojeg za tu priliku vidi preko puta sebe je takva u svakom pogledu.

Prisjetimo se što je McGregor rekao u svom razgovoru za MacLife.

"Vjerujem da je borba mene i Usmana za titulu velter kategorije moja comeback borba. To je borba prema kojoj trenutno gledam. Bio sam se vratio na težinu lake kategorije, no vjerujem da sam u ovom trenutku prevelik", rekao je tim putem Conor, da bi u nastavku razgovora zvučao kao da je to nešto s njegove strane isključivo:

"Ja ću otplesati odmah nazad u borbu za titulu, nemojte misliti išta drugačije. Bit će tako ili se neću boriti. Pa vi onda mislite što će se dogoditi."

S takvim stavom borca za kojeg je jasno da je najveća UFC-ova zvijezda te da ga promocija želi što češće vidjeti u svom Octagonu, svašta je moguće. Vrlo brzo je za to saznao i Dana White. I to od istog čovjeka koji je s Conorom gore citirani intervju odradio, Oscarom Willisom. Djelovao je ugodno iznenađeno.

"To zvuči zanimljivo. Do sada nisam čuo tako nešto, ali Conor uskoro dolazi u Las Vegas i razgovarat ćemo. Nakon toga ćemo vidjeti što je iduće", rekao je White, na što je Willis dodao kako bi to sigurno bila financijski jaka borba.

"Svaka Conorova borba je dobra s financijske strane", potvrdio je White s osmijehom na licu.

Jasno je kako bi povratak Irca bio nova velika stvar za UFC. On se ne bori često, kvaliteta nastupa je pala, ali i dalje je svaki njegov nastup nešto posebno i nešto što rijetko tko propušta.

Hoće li to biti uistinu protiv Usmana, koji je izjavio kako se već sprema za borbu protiv Leona Edwardsa u srpnju? Teško je ovdje povlačiti i bilo kakve pretpostavke.

Linker
14. travanj 2024 10:55