UFC

Whittaker favorizira Fergusona protiv ‘prenapuhanog‘ Pimbletta: ‘Problem su njegova usta, mora raditi na osnovama‘

Paddy Pimblett vs. Jared Gordon

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Tony bi UFC-u pomrsio račune ukoliko bi uistinu uspio pobijediti Pimbletta, iako je prema kladionicama Paddy favorit

Paddy Pimblett se u dvanaestom mjesecu vraća u kavez nakon ozljede i duge pauze, a UFC je neke možda iznenadio uparivanjem njega i Tonyja Fergusona. Njih će se dvojica boriti na UFC 296 priredbi, a pobjeda je krucijalna za obojicu.

Mnogi predviđaju kako Ferguson neće biti lagan zadatak za Paddyja, a Robert Whittaker čak smatra kako će Tony i pobijediti ‘‘prenapuhanog‘‘ Pimbletta:

‘‘Mislim da i ja i ostali fanovi Tonyja Fergusona, jer sam i ja jedan od njih, smo smatrali da je ova zadnja borba bila njegova posljednja. Tako je izgledao. Nije da ga je protivnik toliko prebio ili nešto, ali jednostavno izgleda kao da više to nema u sebi‘‘, rekao je Whittaker za MMArcade podcast.

‘‘Mislim da je Paddy prenapuhan za ono što posjeduje od vještina, što je u redu jer mnogi likovi svoje vještine oblikuju upravo u UFC-u. Ne morate biti zvijer. Problem su njegova usta. Već se ponaša kao da je najbolji, a i dalje mora raditi na osnovama. Tony iz posljednje borbe bi pobijedio Pimbletta‘‘, dodao je.

Tony bi UFC-u pomrsio račune ukoliko bi uistinu uspio pobijediti Pimbletta, iako je prema kladionicama Paddy favorit. Hoće li ‘‘El Cucuy‘‘ ipak uspjeti iznenaditi sve, vidjet ćemo u dvanaestom mjesecu.

Linker
27. travanj 2024 17:19