UFC

Beneil Dariush o Tonyju Fergusonu: ‘Kada smo se borili bi čudno zastao, kao da ima grešku u sustavu‘

 Beneil Dariush vs. Tony Ferguson 

 Taidgh Barron/Zuma Press/Profimedia
Da bi se trebao umiroviti misle vjerojatno svi osim Tonyja samog, a nadamo se da će uskoro spoznati da si na ovaj način samo dodatno uništava zdravlje

Često se u zadnje vrijeme govori u legendarnom Tonyju Fergusonu, no svima je jasna stvar da on više nije borac kakav je bio u najboljim danima. Šest poraza u nizu je njegova realnost, a na UFC 296 priredbi će se boriti protiv Paddyja Pibmletta.

Pitanje štete koju je do sada primio zabrinjava brojne fanove, ali i njegovog bivšeg protivnika Beneila Dariusha. Jučer je Darisuh govorio o čudnoj ‘‘grešci u sustavu‘‘ koju je primijetio kada se borio protiv ‘‘El Cucuyja‘‘:

‘‘Kada pričamo o Tonyju Fergusonu, mislim da Tony treba odustati iako je to prije svega njegova odluka. Kako sam ja to sve razumio, on se osjeća bolje u treningu, ali iz nekog razloga se u borbama prestao pojavljivati‘‘, rekao je Dariush kod Lukea Thomasa.

‘‘Kad sam se ja borio s njim, odnosno kada smo se borili na nogama, tamo čak i nismo proveli previše vremena. Postojala je kod njega jedna čudna, neugodna pauza koja se osjećala kao greška u sustavu. Nije mi se to svidjelo. Osobno mislim da bi se Tony Ferguson trebao umiroviti‘‘, dodao je.

Da bi se trebao umiroviti misle vjerojatno svi osim Tonyja samog, a nadamo se da će uskoro spoznati da si na ovaj način samo dodatno uništava zdravlje.

Linker
13. svibanj 2024 21:57