UFC

Whittaker smatra da će Volkanovskom ovoga puta biti lakše: ‘Nema što izgubiti, zato je i opasniji za Makhacheva‘

 Islam Makhachev vs. Alexander Volkanovski 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Vjerojatno nije ispravno reći da nema što za izgubiti jer ukoliko Islam opet pobijedi, teško će Volkanovski dobiti i treći meč nakon što bi upisao dva poraza

Bez obzira što je u meč uskočio samo desetak dana prije, ovo je vrlo vjerojatno posljednja prilika Alexanderu Volkanovskom da napadne Makhacheva i njegov pojas u lakoj kategoriji. Jučer je Volkanovski i sam rekao kako mu je ovo posljednja prilika te da će jako teško dobiti novu ukoliko ju ne iskoristi.

Njegova misija je postati dvostrukim prvakom, tako da ukoliko sada izgubi, to vjerojatno nikada neće ostvariti. Upravo je zbog toga pogrešno reći da nema baš ništa za izgubiti, iako Robert Whittaker i dalje smatra da je Islam taj koji najviše riskira u cijeloj ovoj priči.

‘‘Naravno da me zanima ova borba, čisto da vidim kako se promijenila dinamika između njih dvojice od prve borbe. Volkanovski ulazi dvanaest dana ranije i nema što za izgubiti, a zaradit će hrpetinu novca, ulazi u zadnji tren, nema što za izgubiti nego samo može dobiti. Mislim da ga ovo mentalno samo može ohrabriti jer mu je sada sigurno lakše nego u prvoj borbi, stres nije na njemu‘‘, rekao je Whittaker za MMArcade.

‘‘Nema ništa za izgubiti, može samo dobiti. Mislim da će to biti veliki problem za Makhacheva. Kada pogledam na sve to, postavim si pitanje što je ustvari Islam napravio drugačije nego u prvoj borbi ovoga puta. Jer, Volk je pobijedio u prvom meču‘‘, dodao je.

Vjerojatno nije ispravno reći da nema što za izgubiti jer ukoliko Islam opet pobijedi, teško će Volkanovski dobiti i treći meč nakon što bi upisao dva poraza. No, Volkanovski sigurno ne dolazi pasti za novac i izgubiti, tako da jedva čekamo subotu!

Linker
04. svibanj 2024 15:55