UFC

Whittaker tek blagi favorit na kladionicama, Iaquinta autsajder protiv Hookera

Robert Whitaker i Israel Adesanya
 screenshot/Youtube
Vrlo zanimljivo obratiti je pažnju na to kako kladionice, odnosno njihovi 'bookmakeri' gledaju na borbe UFC 243 priredbe, posebno one glavne. Gledajući po ponudi, Robert Whittaker tek je blagi favorit u borbi protiv Israela Adesanya, dok je bivši izazivač Al Iaquinta u poziciji autsajdera protiv Dana Hookera.

Ako ste uvjereni u pobjedu Roberta Whittakera ili Israela Adesanye, uplata na bilo kojeg od njih mogla bi biti dobar potez. Oba borca do sada su neporaženi u srednjoj kategoriji (Adesanya uopće) i jedan će morati pognuti glavu na kraju borbe, ali i ostati bez svog pojasa. Jedna domaća kladionica na čiju smo ponudu bacili oko tako je ponudila tečaj 1.75 na pobjedu Whittakera, dok je Adesanya tek malo lošiji po tom pitanju, odnosno bolji izbor ako vjerujete u njegovu pobjedu. Tečaj je 1.85.

Ostatak ponude također je vrlo zanimljiv, posebno ako vjerujete da će se Al Iaquinta vratiti na pobjednički put i savladati Dana Hookera. 2.10 ponuda je na bivšeg izazivača i sudionika sunaslovne borbe, dok biste pobjedom Hookera svoj ulog množili s 1.60. Hooker je slavio u pet od posljednjih šest borbi, no jedini protivnik na Iaquintinom nivou bio je Edson Barboza, koji ga je savladao podosta dominantno.

Najveći favoriti programa su Megan Anderson (1.20) i Tai Tuivasa (1.25). To automatski znaći kako su njihovi protivnici Sergey Spivak (3.20) i Fairn Dos Santos (3.60) najveći autsajderi. Ako vjerujete u njih, šansa da zaradite je velika. Najizjednačenije borba, uz gore spomenuti "main event", po kladionicama bi trebala biti ona između teškaša Justina Tafe i Yorgana De Castra.

Na programu se ukupno nalazi 11 borbi, ne sumnjamo kako će mnoge od njih biti uzbudljive, a ne bi nas trebala iznenaditi niti neka iznenađenja.

Linker
25. travanj 2024 22:02