UFC

‘Wonderboy‘ o okršaju Edwardsa i Covingtona: ‘Jednako je dobar u prvoj i posljednjoj rundi, to je zastrašujuće!‘

Stephen ”Wonderboy” Thompson

 LOUIS GRASSE/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Louis Grasse/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Stephen Thompson vjeruje kako će aktualni prvak obraniti titulu dominantnom ‘stand up‘ izvedbom

Colbyja Covingtona. Svoje prognoze o okršaju "Rockyja" i "Chaosa" posljednjih su dana iznijeli brojni analitičari i borci, a među posljednjima je to učinio Stephen Thompson, koji će i sam nastupiti na "eventu" u vegaškoj T-Mobile Areni, gdje će odmjeriti snage sa Shavkatom Rakhmonovim,.

"Sviđa mi se Leon, a što se tiče Colbyja Covingtona, vidjeli smo što se dogodilo u njegovom meču s Usmanom", rekao je Edwards tijekom gostovanja u MMA Houru pa dodao: "Smatram da je Edwards veći velteraš. Osjećam da će borba potrajati, Leona čak ni Usman nije mogao zadržati na tlu, odmah se podigao".

Thompson je potom ušao u nešto detaljniju analizu i iznio svoju prognozu - te dao prednost aktualnom prvaku veltera.

"Leon je definitivno bolji udarač. Jedino što mislim da Colby ima je kardio, ali Edwards je vrlo opasan od samog početka pa sve do kraja borbe kao što smo vidjeli u njegovom prvom meču za naslov s Usmanom. Jednako je opasan u prvoj i posljednjoj rundi i to je zastrašujuće", istaknuo je "Wonderboy" pa zaključio: "Mislim da će održati borbu na nogama i pobijediti u ‘stand upu‘. On je definitivno bolji udarač".

Hoće li se prognoza UFC-ovog veterana obistiniti, ili će ipak Colby pronaći način da neutralizira Edwardsa, saznat ćemo vrlo skoro.

Linker
14. svibanj 2024 20:44