UFC

Woodley negira da je odbio borbu protiv Covingtona: 'Taj datum nije bio u igri'

Tyron Woodley
 screenshot/YouTube
Tyron Woodley tvrdi kako je spreman boriti se protiv Colbyja Covingtona te da ponudu nije odbio

Nakon što ga je Colby Covington jučer optužio kako je odbio borbu protiv njega, Tyron Woodley prvobitno nije imao namjeru komentirati te navode. Ipak, odlučio je razbistriti situaciju izjavom kroz koju je rekao kako nikakvog ugovara za datum koji je Covington naveo nije bilo. Naime, on je postavio fotografiju ugovora za njihovu borbu uz datum 22. kolovoza, no bivši prvak kaže da je on već u statru najavio da njemu tako nešto ne odgovara.

"Moj odgovor na pitanje želim li se boriti protiv Colbyja Covingtona je vječno da. S 96 godina u staračkom domu, i dalje će biti da. On je borbu odbio šest puta i sad kreira datum koji njemu odgovara. Nek od**be odavde", dio je poruke koju je Woodley poslao ESPN-u, dok je u njenom ostatku objašnjeno kako teku pregovori:

"Tretirao sam ovaj pokušaj kao bilo koje drugo blefiranje i rekao sam da me se prestane kontaktirati dok ta kujica stvarno ne potpiše ugovor. Iskreno, ne mislim da će potpisati. Rujan ili listopad, to je termin kad se imam namjeru riješiti tog žohara. On je dvije godine odbijao borbu. Može biti sretan što sam i dalje zainteresiran."

Woodley je svoj posljednji nastup imao 31. svibnja, kad ga je u dominantnoj maniri savladao Gilbert Burns. Covington se nije borio od prosinca prošle godine i poraza od Kamarua Usmana u borbi za titulu prvaka velter kategorije.

Linker
25. travanj 2024 09:57