UFC

Woodley opako zaprijetio: 'Gađat ću Covingtona u međunožje, briga me za kaznene bodove!'

Tyron Woodley
 screenshot/YouTube
Tyron Woodley poslao je jednu za sebe nespecifičnu prijetnju prema Colbyju Covingtonu

Borba Tyrona Woodleya i Colbyja Covingtona sve je bliže. Zapravo, do UFC priredbe koju će ova dva velteraša predvoditi, ujedno posljednje u Las Vegasu prije odlaska na Fight Island, ostalo je desetak dana i samo jedna priredba prije nje. Borci završavaju svoje pripremne kampove i vrijeme je za krenuti s mentalnim igricama. Zanimljivo, prvi je svojevrsnu provokaciju uputio Woodley.

Iako je Covington u ovom slučaju onaj brbljaviji, bivši prvak prvi je odaslao prijetnju koja baš nije u njegovom stilu. Zapravo, ako zanemarimo izjavu iz 2018. godine, kad je najavio da će Covingtona ubiti u kavezu pa makar riskirao doživotnu suspenziju. Da, toliko dugo traje njihov rivalitet i sad je napokon sve bliže borba za koju je Woodley najavio jedan poseban stil borbe.

"Pustit ću moje ruke da rade posao. Vi fanovi mi to ionako govorite da trebam raditi. Znam da to imam u sebi i sad ću napraviti. Pustit ću ih da ga gađaju po tijelu i glavi. Zapravo, spreman sam ga i gađati u međunožje te riskirati opomenu. Prihvatit ću opomenu. Ma zapravo, prihvatit ću i kazneni bod. Osjećam se sjajno", izjavio je Woodley putem svog javljanja uživo putem Instagrama.

Woodley je trenutno u vrlo nezavidnoj situaciji, budući da je u svoje posljednje dvije borbe izgubio svih deset rundi. Covington je borac koji je poznat upravo po tempu koji postavlja i rijetko tko vjeruje da mu se Woodley može oduprijeti. No, on je prihvatio rizik koji borba donosi, ali i eventualnu veliku nagradu koji bi si osigurao u slučaju pobjede. Zapravo, o ovoj borbi ovisi njegova karijera.

Linker
24. travanj 2024 17:15