UFC

Woodleyjeva poruka neće se svidjeti Edwardsu: 'Slomljen sam...'

Tyron Woodley
 screenshot/Youtube
Tyron Woodley posljednjih je nekoliko dana konstantno ponavljao kako njegov subotnji nastup nije upitan, no na kraju se i bivši prvak morao pomiriti s konačnom odlukom UFC-a. Fanovima je otkrio kako se osjeća slomljen te kako je čak na kraju prihvatio borbu protiv Gilberta Burnsa koju je u prvom trenutku odbio.

Subota 21. ožujka bit će dan kad fanovi neće dobiti dozu vrhunskog MMA-a kakvoj su se nadali. Prva od tri otkazane UFC-ove priredbe trebala se održati u Londonu ili, kao što se kasnije spominjalo, na novoj lokaciji, no ništa od toga neće se ostvariti. Glavna zvijezda iste trebao je biti Tyron Woodley, koji je do posljednjeg trenutka gajio nadu kako će uspjeti nastupiti.

"Fanovi, žao mi je. Slomljen sam zbog ovoga. Poslao sam poruku Dani Whiteu i rekao sam mu kako ću se boriti protiv Burnsa, ali samo ako je isključivo u subotu. Tada mi je javio kako je sve otkazano. Proći ćemo zajedno kroz ovo. Kad se vratimo u normalu, na redu smo Colby Covington i ja, ne želim čuti drugo ime", napisao je Woodley na Instagramu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

#repost from @arielhelwani Fans I'm sorry! I'm shattered by this! I texted @danawhite and told him I'm in for Burns sat (Sat ONLY). I then was told the card was off. We will make it through this together. Don't take it lightly. When we are back and running its me and Clout Chasing Covington. Don't want to hear another name! #TalkIsOver Thanks all my supporters. @mommawoodd @missionusa #SteveWoodley @phokingqui @metabolicmeals @cbdmd.usa @monsterenergy @dinthomas @coachdukeroufus @ericbrown1954 @edbilbasoo @dfunk59 @syrius2 @iammilliereid @americantopteam @roufusport @mike_swick @akathailand @adamweitsman @championmuhsin @fasthandsproductions @dr_sschu @illwavybrooks86 @jucao21 #DrewFromTheLou #Dillion @attatl and all other partners!

Objavu dijeli Tyron Woodley (@twooodley)

Gilberta Burnsa je Woodley prvobitno odbio, objasnivši u kasnijem "live" obraćanju putem Instagrama kako mu ta borba nema nikakvog smisla. No, kad je na kraju samo on preostao, i njega je bio spreman prihvatiti, samo da bi dobio priliku nastupiti po prvi put nakon ožujka prošle godine i poraza od Kamarua Usmana.

Posljednji dio njegove poruke na Instagramu nešto je što se neće svidjeti Leonu Edwardsu. Naime, planirani Woodleyev protivnik i dalje vjeruje kako će UFC ponovno ugovoriti iste borbe, što je na neki način i plan. Dugo je trebalo da Woodleya nagovore na pristanak, a čini se kako bi, kad se situaciji sredi, mogli uslijediti novi razgovori s jednim od najtvrđih UFC-ovih pregovarača. No, svakako vrijedi spomenuti i kako je UFC uvijek do sada na kraju Woodleya uspio slomiti i dogovoriti borbu koju oni žele, a ne one koje je on sam osobno tražio. Bilo je tako dok je bio prvak, bilo je tako kad je trebalo ugovoriti Edwardsa, a vidjet ćemo hoće li u budućnosti također biti tako.

Linker
19. travanj 2024 21:37