UFC

Yan prijetio smrću Sterlingu i njegovu timu

Petr Yan, Aljamain Sterling

 USA TODAY Network/ddp USA/ProfimediaUsa/Profimedia
Dodatno se zagrijava već užarena atmosfera

Novo prepucavanje Sterlinga i Yana ususret UFC 273 priredbe samo će još više podići tenzije između 2 borca. Napetost se već sad može rezati nožem, a prvi je s prijetnjama opet počeo Yan. Poručio je Sterlingu da ako vide njegov tim da će ih ubiti, te da neće čekati subotu kako bi to napravili. Drugim riječima, prijetio je smrću i njemu i njegovom timu, te im poručio kako je bolje za njih da se ne susretnu prije vaganja.

Ovo su već ozbiljne prijetnje koje dodatno rasplamsavaju tenzije, a Sterling je ovdje svakako zagrizao mamac. Odgovorio je Yanu u svom stilu i pokazao kako se niti najmanje ne plaši prijetnji smrću. Poručio mu je kako je već sada spreman na sve, te da mu može dati i broj hotelske sobe ako ovaj to želi.

Zanimljivo će biti vidjeti u kakvom tonu će proteći vaganje u petak tek nam je za vidjeti. No možemo zaključiti kako će Dana White vjerojatno morati angažirati zaštitare kako bi spriječili potencijalni incident, jer ne sumnjamo kako će Yan pokušat nasrnuti na svog protivnika. Radi li se o pravoj mržnji ili je sve to šou radi veće gledanosti vidjet ćemo nakon borbe. Obično nakon borbi mržnja nestane i ljutiti suparnici se sportski pozdrave i čestitaju na pobijedi, no nije uvijek tako.

Prisjetimo se, Sterling je pobijedio u prvoj borbi, ali na način kakvim se ne može ponositi. Sterling je bolje otvorio borbu, ali Yan je preuzeo kontrolu te imao pobjedu u rukama, ali je na kraju bio diskvalificiran nakon ilegalnog udarca koljenom u glavu. Do prekida Yan je upisao čak 7 rušenja i jedan "knockdown".

Linker
03. svibanj 2024 07:09