UFC

Za vikend pobijedio i borac kojem je ‘The Rock‘ poklonio kuću: ‘Rasplakao me porukom, evo što mi je napisao‘

Themba Gorimbo i Dwayne Johnson

 Screenshot (YouTube/Instagram)
Neposredno prije meča, Themba Gorimbo dobio je poruku podrške od holivudske zvijezde

Početkom kolovoza prošle godine pisali smo o Thembi Gorimbu, UFC-ovom velterašu koji se našao u vrlo nepovoljnoj financijskoj situaciji, nakon čega mu je poznati holivudski glumac Dwayne Johnson - kupio kuću. Borac iz Zimbabvea prošlog je vikenda nastupio na preliminarnom dijelu Fight Night priredbe održane u Apexu, gdje je upisao svoju prvu pobjedu prekidom pod okriljem najjače svjetske MMA organizacije (tehnički nokaut nad Peteom Rodriguezom u prvoj rundi), a neposredno prije nego što je izašao u oktogon - javio mu se upravo "The Rock".

Po završetku borbe s Rodriguezom (koju je završio za 32 sekunde), "The Answer" je na medijskoj konferenciji rekao novinarima kako se zbog Johnsonove poruke rasplakao tijekom zagrijavanja.

"Rasplakao me prije ove borbe. DJ, gdje god da se nalaziš, to nije bilo ‘cool‘", rekao je dobro raspoloženi 33-godišnji borac nakon pobjede, pa nastavio: "Ali da, volim ga. Poslao mi je poruku neposredno prije borba dok sam bio iza pozornice i siguran sam da su moji treneri mislili da sam jednostavno ‘u zoni‘, a ja sam plakao pokušavajući zadržati suze".

Gorimbo je otkrio i sadržaj poruke koju mu je "The Rock" uputio: "Rođen si za ovaj trenutak, brate. Puno sreće ti želim danas. Bog te blagoslovio".

UFC-ov velteraš kasnije je na svom Instagramu objavio i videozapis razgovora s Johnsonom, no sadržaj istog ne čuje se zbog glazbene pozadine. "The Rock" mu se, međutim, javio i u komentarima te napisao: "Nevjerojatna pobjeda brate moj. Svi smo tako ponosni na tebe. Nastavi se penjati na tu planinu i inspirirati nas sve usput. Čestitke tebi, tvojim trenerima i timu. Volim te".

Podsjetimo, Gorimbo je u profesionalnoj MMA karijeri odradio ukupno 16 mečeva, pri čemu je upisao 12 pobjeda i četiri poraza. U UFC-ovom kavezu je debitirao u veljači prošle godine i od tada ostvario omjer 2-1.

Linker
23. travanj 2024 11:34