UFC

‘Zauzeo se za sebe i to cijenim. Tako se ponaša pravi muškarac, a što je bilo, bilo je, ovo nam je u krvi‘

Sean Strickland

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Odlučno tvrdi da između njih dvojice nema zle krvi

Dricus Du Plessis inzistira na tome da između njega i Seana Stricklanda nema zle krvi nakon njihove tuče na UFC-u 296. Strickland (28-5, 15-5 UFC) je napao Du Plessisa (20-2, 6-0 UFC) u publici dok su obojica bili prisutni na priredbi sredinom prosinca.

Bivši protivnik Roberta Soldića izaziva prvaka srednje kategorije Stricklanda u glavnoj borbi večeri UFC-a 297 20. siječnja u Torontu. Tenzije su već odavno krenule kada je Du Plessis spomenuo Stricklandovo zlostavljanje u djetinjstvu koje se prelilo na UFC 296, ali ako je vjerovati tvrdnjama "Stillknocksa", ovdje nema zle krvi.

"Što se mene tiče, bio sam potpuno smiren - nisam bio ljut. Zabavljao sam se, a osiguranje je bilo kao, ‘Moraš se opustiti.‘ ‘Ja sam bio opušten da ne mogu više biti. Što želite od mene?‘ Nema tu prevelike filozofije", kazao je u podcastu "The Coach and the Casual." Unatoč tome što ga je Strickland napao, južnoafrički borac ne shvaća stvari osobno prije njihove borbe.

"Nema ljutnje. Još uvijek gajim respekt prema njemu. On je pravi muškarac. Ja sam to rekao, a on je to pokazao (na UFC-u 296). Mislim, zauzeo se za sebe i učinio je ono što pravi muškarac radi. Zauzeo se za sebe. Čujte, je li se ponio šampionski? Vjerojatno ne. Ali na kraju dana, bilo tako ili ne, mi smo borci. Mi nismo nogometaši niti sprinteri. Mi smo borci i to je ono što radimo. To nam je u krvi", zaključio je.

Linker
03. svibanj 2024 12:11