UFC

‘Zbog slomljenog prsta se ne otkazuje borba. Kad vidim što priča, razbio bih mu irsku guzicu‘

McGregor vs Poirier 2

 STACY REVERE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
U ovom slučaju vrijedi ona - ‘jednom rivali, uvijek rivali‘

Reakcije na ovu temu još ne prestaju dok Dustin Poirier dovodi u pitanje razlog povlačenja Conora McGregora s UFC-a 303.

McGregor (22-6) se prošlog mjeseca povukao iz borbe protiv Michaela Chandlera (23-8) zbog slomljenog malog prsta na nozi, što je prvi put da se "The Notorious" povukao iz neke UFC borbe.

McGregor je pojasnio da nakon više od tri godine izvan oktogona, fanovi zaslužuju njegovu potpuno zdravu verziju. Međutim, Poirier (30-8) nije siguran je li ozljeda dovoljno ozbiljna da opravda otkazivanje borbe.

"Slomljeni mali prst? Borio sam se s toliko ozljeda" rekao je Poirier u The MMA Hour. "Kao što je Conor rekao, borio se s toliko ozljeda, i ja sam se borio s toliko ozljeda tijekom godina, ali slomljeni mali prst ne čini se kao razlog za povlačenje iz borbe. Dajući mu njegovo poštovanje, također ne znam koliko je ozbiljna ozljeda."

McGregor nije nastupio otkako je slomio nogu u porazu tehničkim nokautom protiv Poiriera u srpnju 2021. Taj poraz je Poirieru donio vodstvo od 2-1 u njihovoj trilogiji, ali McGregor inzistira da posao između njih nije završen.

Nastavlja provocirati Poiriera na društvenim mrežama, a "The Diamond" priznaje da mu je ponekad teško ostati suzdržan.

"Prešao je granice s kojih se ne može vratiti" rekao je Poirier. "Želim mu razbiti irsku guzicu kad vidim te tweetove. Pokušava to izvući iz mene. Želi da uzvratim. Samo sam kao, ‘Ne.‘ Naravno da želim nešto reći nazad i pokušati dogovoriti borbu s njim, ali što je, tu je. Imamo puno prepirki tijekom godina, još od 2014."

Dakle, je li četvrta borba između njih moguća?

"Ne znam, nemam pojma" odgovorio je Poirier.

Linker
06. rujan 2024 00:55