UFC

Zbog velike životne drame propao zanimljiv teškaški okršaj!

 Screenshot (YouTube)
UFC matchmakeri bit će prisiljeni pronaći novog protivnik za Alistaira Overeema, koji bi se trebao boriti 7. prosinca na UFC on ESPN 7 priredbi. Do toga je došlo nakon što se iz borbe potpuno opravdano povukao Walt Harris.

Walt Harris (13-7, 6-6 UFC) trebao je 7. prosinca tražiti najveću pobjedu svoje dosadašnje borilačke karijere. Pobjedu koja bi ovog teškaša dovela u sam svjetski vrh i situaciju gdje se može nadati borbi za titulu nakon možda još samo jedne pobjede. Ipak, on planiranu borbu protiv Alistaira Overeema neće odraditi, a za to ima nažalost potpuno opravdan razlog.

Kako već preko tjedan dana traje potraga za nestalom 19-godišnjom Harrisovom kćeri, tako je borac zbog prevelike doze nakupljenog stresa odlučio otkazati borbu. Harris je prije tjedan dana javnost obavijestio o tome te je zamolio za pomoć i svaku moguću informaciju. Ipak, Aniah Blanchard još uvijek nije pronađena. "Big Ticket" se zbog svega toga nije mogao fokusirati na trening i otkazivanje borbe zapravo je najbolja moguća odluka.

Alistair Overeem trenutno se nalazi u nizu od dvije pobjede i borba protiv Harrisa trebala je i njemu poslužiti za povratak u poziciju iz koje bi se mogao nadati borbi za prvog izazivača. Kako je do priredbe u Washingtonu ostalo još pet tjedana, za očekivati je kako će UFC pronaći zamjenskog protivnika. Kandidati ima nekoliko, a fanovi prije svega spominju revanš protiv Francisa Ngannoua. Opcija je i još jedan revanš, protiv Juniora Dos Santosa, ako se bivši prvak uspije oporaviti od infekcije stafilokokom, a tu je i opcija koja donosi pobjednika ovotjedne borbe Andreija Arlovskog i Jairzinha Rozenstuika. UFC bi vrlo brzo trebao imati ime novog "Reemovog" protivnika.

Linker
07. svibanj 2024 14:03