UFC

Želja Paddyja Pimbletta mogla bi se ispuniti: Nakon sjajne londonske priredbe, UFC se vraća na Otok

Paddy Pimblett

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
UFC-ovi čelnici ostali su oduševljeni nedavnim spektaklom u Londonu i brzo će se vratiti u Englesku

Gotovo punih mjesec dana prošlo je od UFC Fight Night 204 priredbe koja se održala u Londonu. Tom Aspinall i Alexander Volkov predvodili su event u prepunoj O2 Areni, a domaći borci poput Arnolda Allena, Paddyja Pimbletta, Molly McCann i ostalih, samo su dodatno podizali ionako već odličnu atmosferu.

UFC-ov predsjednik Dana White bio je oduševljen povratkom na britansko tlo te je najavio kako ove godine definitivno planiraju doći još jednom. Paddy Pimblett jedan je od boraca koji zaziva dolazak UFC-a u Liverpool, a čini se kako bi mu se želja mogla ispuniti.

Al Zullino, MMA reporter, došao je do zanimljivih informacija koje je otkrio na Twitteru, a tiču se naredne UFC-ove priredbe na Otoku.

''PRIJELOMNA VIJEST: UFC se vraća u Ujedinjeno Kraljevstvo u sedmom mjesecu, prema izvorima. Lokacija tek treba biti određena, ali više nego izgledno je kako će to biti Liverpoola, barem prema onom što mi je rečeno.''

Nedugo poslije oglasio se i umirovljeni UFC-ov borac Stefan Struve.

''Čuo sam bi UFC mogao doći u Liverpool ove godine. Apsolutno volim Liverpool. Izborio sam ugovor s UFC-om 2008. godine, boreći se tada za najbolju britansku MMA promociju, Cage Gladiators. Tko može imenovati sve ljude s ove slike?'', napisao je Struve.

Na fotografiji se nalaze on, sudac Marc Goddard, a protivnik je Tom Blackledge (10-7-0), borac iz Liverpoola koji je odradio jedan UFC nastup, a Struve ga je porazio 2007. godine na Cage Gladiators priredbi.

UFC u Liverpoolu nije održan od sredine 2018. godine i borbe Darena Tilla protiv Stephena Thompsona. 8520 ljudi tada je svjedočilo eventu u Echo Areni, a preostaje nam vidjeti hoće li UFC uistinu ponovno doći u Liverpool. Paddy Pimblett nada se priredbi na stadionu, kultnom Anfieldu, ali to je ipak nešto teže očekivati.

Linker
26. travanj 2024 15:49