UFC

Zhang opisala emotivan trenutak iz bolnice: 'Joanna je plakala satima, dirnule su me njene riječi na odlasku'

 Harry How/Getty Images/AFP
Nezaboravni meč u kojem je Weili Zhang po prvi puta obranila svoju titulu u slamka kategoriji još uvijek je vruća tema u MMA krugovima.

Aktualna UFC-ova prvakinja svladala je prošlog vikenda na UFC 248 priredbi Joannu Jedrzejczyk podijeljenom sudačkom odlukom, a zbog posljedica nevjerojatnog rata, obje su borkinje umjesto na press konferenciju, otišle ravno u bolnicu.

Kako je Zhang opisala na svom YouTube kanalu, ona i Joanna stigle su u bolnicu u praktički isto vrijeme, ležale su jedna do druge, a dijelio ih je samo zastor.

Zhang je u svom obraćanju fanovima opisala jedan emotivan trenutak zbog kojeg joj je bilo teško gledati i slušati izazivačicu iz Poljske.

"Plakala je satima. Bila sam tužna i htjela sam je utješiti, ali zbog jezične barijere jedino sam mogla reći - 'Dobar posao! Bila si dobra. Ti si vrlo dobra'. No, onda bi ona nastavila plakati i pokrivati glavu. Znam da u nekim stvarima prije borbe nije pokazivala poštovanje, ali bila sam vrlo tužna zbog nje. Pričala sam s njom, a ona mi je na odlasku rekla nešto što me dirnulo. Rekla mi je - 'Nastavi s obranama pojasa i ja ću te gledati. Postajat će sve teže i teže'. Umalo sam i ja zaplakala", opisala je događaj prvakinja iz Kine.

Linker
29. travanj 2024 15:33