UFC

Zhang zabrinuta za Joannu: 'Hoće li nakon plastične operacije uspjeti 'proći vagu'?

Weili Zhang i Joanna Jedrzejczyk
 Youtube/Instagram
UFC-ova prvakinja Weili Zhang otkrila je kako je zabrinuta hoće li njena izazivačica Joanna Jedrzejczyk u petak zadovoljiti na službenom UFC 248 vaganju. Smatra da bi Poljakinji problem mogle stvarati novine na njenom tijelu koje si je ugradila kod estetskog kirurga.

Joanna Jedrzejcyzk pokušat će ovog vikenda ponovno doći do titule UFC-ove prvakinje slamka kategorije. Da bi to napravila morat će savladati Weili Zhang, a prije toga će morati zadovoljiti granicu od 52.1 kilogram. Iako Joanna do sada nije nikad imala problema sa zadovoljavanjem težine, prvakinja Weili Zhang je izrazila strah oko toga da bi sad mogla imati problema.

Naime, poznato je kako je Poljakinja prošle godine posjetila estetskog kirurga, a fanovima nije dugo trebalo da primijete što je to na sebi promijenila. Kineskinja smatra da bi joj to moglo stvoriti problem na vaganju za njihovu borbu. Tu informaciju otkrio je ESPN-ov Adam Hill na svom Twitteru.

Ipak, Zhang je možda zaboravila da je Joanna nakon operacije već odradila borbu protiv Michelle Waterson. Imala je svojih standardnih problema i teško skidanje kilograma iza sebe, no uspjela je. Gotovo je čak bila na "šampionskoj" granici, odnosno iskoristila je tek 200 od 450 grama dozvoljene tolerancije. Tu borbu Poljakinja je odradila sjajno i dokazala je kako joj nikakvo skidanje kilograma nije negativno djelovalo na kondiciju.

Što se tiče Joanne, fanovi su prošlog ljeta pozdravili promjenu na koju se odlučila, a i ona je od tada povećala broj svojih objava na Instagramu te na njima izgleda zadovoljnija. Što se tiče borbe, najavila je kako je motiviranija nego ikad. No, je li to zaista tako, saznat ćemo tek u noći sa subote na nedjelju kad se borba održi.

Linker
18. svibanj 2024 07:34