UFC

‘Znam da sam najbolji na svijetu i zato sam tu gdje mi je prirodno. Nisam kao on koji ludo skida da ima prednost‘

Colby Covington

 AMY KAPLAN/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Amy Kaplan/icon Sportswire/newscom/profimedia
U komentarima se javio i njegov najveći rival

Još jedna velika borba čeka Colbyja Covingtona ovog vikenda. U glavnoj borbi večeri UFC-a 296 pokušat će preuzeti tron velter kategorije, ali ispred sebe neće imati nimalo lak zadatak jer ga čeka prvak Leon Edwards.

Ovo će mu biti treći pokušaj da postane prvak nakon što je prva dva puta kapitulirao od bivšeg vladara kategorije do 77 kilograma, Kamarua Usmana. Za očekivati je da će se voditi onom: "treća sreća", a zasigurno nas očekuje sjajna izvedba i jednog i drugog borca.

Jedan od onih koji je više puta spominjao moguć prelazak u višu kategoriju i napad na drugi pojas, upravo ovaj koji je na kocki jest prvak lake kategorije Islam Makhachev. On je više puta prozivao Covingtona, ali sada mu "Chaos" nije ostao dužan te je istaknuo razliku između njega i sebe kada je u pitanju kategorija u kojoj se bore i skidanje kilograma.

"Borim se u prirodnoj kategoriji jer znam da sam najbolji na svijetu. Nisam kao on koji ludo skida kilograme da bi imao prednost nad drugima", izjavio je u UFC 296 Embeddings videu.

U komentarima se javio i njegov najveći rival, Jorge Masvidal koji je jedva dočekao priliku popljuvati ga.

"Je**ni retard koji ne razumije kako ‘pound-for-pound‘ funkcionira!"

Naravno, naišao je na masu negativnih odgovora, većinom o tome kako ga je upravo "Chaos" izubijao u međusobnoj borbi.

Kako god bilo, jednog dana bi bilo jako zanimljivo gledati meč Makhacheva i Covingtona, pogotovo jer bi ljubitelji hrvanja došli na svoje. Tko zna...

Linker
28. travanj 2024 20:26