UFC

‘Znamo da Makhachev ne želi revanš s Oliveirom, ali nema više kud pobjeći. Ako ‘Do Bronx‘ pobijedi, priči je kraj‘

Islam Makhachev i Charles Oliveira

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Već su trebali odraditi revanš, ali Brazilac je primoran otkazati borbu zbog posjekotine

Borba kojoj se fanovi ponajviše vesele u svijetu UFC-a zasigurno je ona između Charlesa Oliveire i Armana Tsarukyana. Pobjednik tog meča, koji se, između ostalog, održava na jubilarnoj 300. velikoj priredbi organizacije, postat će prvi izazivač za pojas lake kategorije čiji je vladar Islam Makhachev.

U to je uvjeren i Oliveirin trener, Diego Lima koji je za MMA Fighting izjavio:

"Ne želim izazivati nikakve kontroverze. Makhachev je sjajan borac, ali mislim da ne želi revanš s Charlesom. On se želi izvući iz ove borbe na bilo koji mogući način, ali nema više kud pobjeći. Ako ‘Do Bronx‘ pobijedi Tsarukyana, tu je priči kraj".

Podsjetimo, već su trebali odraditi revanš na UFC-u 294 u listopadu prošle godine, ali Brazilac je primoran otkazati borbu zbog posjekotine desetak dana prije. Umjesto njega uskočio je prvak perolake kategorije Alexander Volkanovski, ali nije dobro prošao jer je nokautiran već u prvoj rundi.

Dana White nedavno je otkrio da dagestanski borac ne može nastupati zbog ozljede i da će se vratiti tek na ljeto. Ukoliko uzmemo u obzir da će se UFC 300 održati u travnju, utoliko je jasno da se taj revanš može održati sredinom ili krajem ljeta. Naravno, prvo Oliveira mora slaviti protiv nezgodnog Armenca...

Linker
03. svibanj 2024 06:50