UFC

Zvijezda novog Mortal Kombat filma: ‘Moj lik inspiriran je Jorgeom Masvidalom!‘

Lewis Tan i Jorge Masvidal
 Lewis Tan i Jorge Masvidal
Film čija je prva službena najava oduševila fanove trebao bi izaći sredinom travnja

Fanovi filmova borilačke tematike ostali su oduševljeni "trailerom" za novi Mortal Kombat film, za koji se vjeruje da bi napokon mogao zadovoljiti sve zaljubljenike u tu borilačku franšizu kompjuterskih igara. Glavnu ulogu u filmu igra Lewis Tan (mnogima poznat iz serije Into The Badlands), a njegov lik Cole Young (jedini koji ne dolazi originalno iz igre) je MMA borac sa životom u pravom neredu. Kao što se može zaključiti iz trailera, sve mu se iz temelja promijeni kad sazna kako je predodređen za mjesto u drevnom turniru.

Ono što je zanimljivo za navesti je podatak kako je on svoj lik izgradio inspiriran jednom od najvećih MMA zvijezda, Jorgeom Masvidalom. U razgovoru za medije spomenuo je jednu scenu iz filma, kad se na početku borbe leđima odguruje od kaveza.

"To je ono što je Jorge Masvidal napravio prije nego je za samo pet sekundi nokautirao Bena Askrena i time raspalio cijelu MMA zajednicu", rekao je Tan, potvrdivši kako je veliki dio svog lika izgradio po uzoru na UFC-ovog BMF-a.

Naravno, ta izjava nije mogla proći neopaženo niti od samog Masvidala, koji je izjavio kako mu se sviđa trailer te da se veseli filmu. U objavi na Twitteru je izjavio kako mu je čast što je upravo on Tanu poslužio kao inspiracija.

Film je inače u australskoj produkciji, a trebao bi izaći 16. travnja. Trenutno se nalazi u fazi post produkcije.

Linker
18. travanj 2024 17:09