K1 i Boks

'Imam plan koji nitko ne može razumjeti' - Joshua objasnio svoju ponudu Furyju

 Screenshot (Instagram)
"Fury može pobijediti Wildera i on bi puno brže pristao na meč sa mnom. A ako je to slučaj, onda navijam za njegovu pobjedu. Zamislite samo taj dvoboj na britanskom tlu? Zatreba li moju pomoć, spreman sam sparirati s njim kako bih ga pripremio za Wildera", glasila je jedna nedavno 'ispaljena' izjava Anthonyja Joshue.

Revanš 'Kralja Cigana' i aktualnog WBC-ovog prvaka trebali bi gledati 22. veljače, a ponuda s kojom je u razgovoru za Sky Sports izašao Joshua glasno je odjeknula borilačkim svijetom.

A što na sve to kaže Tyson? Jednom kad je čuo za Joshuine riječi, Fury je ekspresno lansirao odgovor.

"Volio bih imati prvaka u svom kampu. Zaista bih volio da sudjeluješ u ovim pripremama i da Wildera pošteno prebijem... Nadam se da si ozbiljan. Hvala ti i čestitke na dobro obavljenom poslu u tvom posljednjem nastupu", reagirao je 'Kralj Cigana'.

Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj, reći će neki... No ima i onih koji su se odmah zapitali kakve su zapravo Joshuine namjere?

Da iza svega stoji pomno smišljeni plan, potvrdio je i sam 'AJ' u novom razgovoru sa Sky Sportsom.

"U konačnici sve radim zbog iskustva i naučio sam da ne ponavljam pogreške. Sparing s Furyjem... Možda bih ja njega prebio, a možda i on mene. Ako je ovo posljednje slučaj, onda znam da mogu napraviti bilješke, ispraviti svoje pogreške i boriti se s njim kad budem spreman. Svi mi govore da to sigurno ne bih učinio, ali nitko ne zna kako funkcionira moj mozak. Stoga, kada kažem da sam spreman sparirati s Furyjem, to je zato što imam plan koji nitko ne može razumjeti", objasnio je Joshua te još jednom poručio Furyju:

"Zatrebaš li pomoć, tu sam. Naravno, pod uvjetom da se tvoji planovi ne preklapaju s mojima. Definitivno ću ti pomoći da taj WBC-ov naslov vratiš u Englesku."

Linker
06. svibanj 2024 13:49