Bomba iz boksa! Ruiz protiv 'King Konga' u meču koji će donijeti novog izazivača?

Još jedna prava boksačka poslastica mogla bi svjetlo dana ugledati ove godine jer sve se više priča o velikom teškaškom dvoboju koji bi u ringu spojio Andyja Ruiza Jr-a i Luisa Ortiza.

Sjajnu vijest objavio je ESPN Deportes koji navodi da je vjerojatnost da ćemo Ruiza i Ortiza gledati u međusobnom okršaju vrlo velika. Navodno se cilja na neki datum sredinom ove godine, a prema izvorima dostupnima ESPN-u, Premier Boxing Champions je ozbiljno zagrizao za ovu ideju.

Priča se i da bi nam ovaj meč trebao donijeti idućeg izazivač za svjetsku titulu.

 

"Ne samo da je velika vjerojatnost da će se ovo dogoditi, već se radi i o borbi koju bi lako dogovorili. Zašto? Jer se o karijerama njih dvojice skrbe isti ljudi", izjavio je izvor blizak borcima i promotorima (Alu Haymonu i Luisu de Cubasu).

I Ruiz (33-2) i 'King Kong' (31-2-2 nc) bi u ovom susretu tražili povratak na pobjedničke staze budući da su obojica poraženi u svojim posljednjim nastupima.

Bivši prvak Andy je, podsjetimo, bez svojih titula ostao u revanšu s Anthonyjem Joshuom, dok je Ortiz nokautiran u pokušaju da s trona skine neporaženog Deontaya Wildera.

 

Newsletter

Prijavite se na Fightsite.hr newsletter i ne propustite zanimljive priče!