K1 i Boks

(FOTO) Andy Ruiz Jr. se 'prepolovio'! Svjetski prvak objavio novu fotografiju i najavio da će biti još brži i snažniji

Andy Ruiz Jr.
 Instagram
Andy Ruiz Jr. trenutno se nalazi na pripremama za meč koji će 7. prosinca odraditi protiv Anthonyja Joshue u Riyadu, gdje će braniti tri pojasa svjetskog boksačkog prvaka teške kategorije, koje je oduzeo upravo Joshui. S priprema je objavio novi video i fotografiju, gdje možemo primijetiti njegovu transformaciju.

Svi koji su bili zabrinuti oko toga hoće li se Andy Ruiz Jr. na vrijeme pojaviti u dvorani te hoće li se kvalitetno pripremio za meč svog života, mogu odahnuti. "Destroyer" već neko vrijeme naporno radi, no čini se kako je ovog puta neke stvari u svom treningu promijenio. Osim boksačkog treninga i treninga snage, lako je pretpostaviti kako je veliki dio posvetio aerobnom treningu, ali i prehrani. Naime, Ruiz je dokaze toga postavio na Instagramu uz poruku:

"Predanost i naporan rad. Zahvalan sam svima koji su me inspirirali i nadam se da ja inspiriram vas. Snovi se mogu ispuniti", napisao je Ruiz, dodavši reklamu za svog sponzora. Uz sve to dodan je i vrlo značajan hashtag 'pogledajte me sad'.

"Doći ću u boljoj formi. Lakši, brži i snažniji. Svi koji ne vjeruju moći će se u prosincu uvjeriti u to", nedavno je izjavio Ruiz za medije. Dokazi ovog navedenog nalaze se ispod odlomka.

Nositelj tri elitna svjetska pojasa tako će svojoj brzini ruku dodati i ponešto brže noge nego što je to bio slučaj u prvom meču. Time bi trebao postići to da još lakše može prilaziti Joshui na distancu s koje će moći raditi štetu, odnosno da u tom procesu prima manje udaraca.

Debeljko će tako u najgorem slučaju postati "bucko", ako se u gotovo sedam tjedana do meča još dodatno "ne popravi". U startu će već imati puno manji pritisak nego Joshua, kojem bi poraz gotovo značio gubitak ikakve prilike vratiti se tamo gdje je bio. Ruiz je najveći dio posla napravio u prvom meču i sigurno ga do kraja karijere čekaju sjajne stvari, neovisno o tome što se dogodi u Riyadu. Naravno, druga pobjeda nad Joshuom i obrana pojaseva nešto je što će ga učiniti superzvijezdom. No, to nije pritisak, to je motivacija!

Linker
08. svibanj 2024 05:42