K1 i Boks

McGregoru ekspresno stigao odgovor iz Mayweatherovog tima: 'Jesi li siguran da to želiš kompa?!'

Mayweather vs. McGregor
 Ilustracija
Nije uopće trebalo čekati na odgovor iz tima Floyda Mayweathera nakon što je Conor McGregor poželio revanš protiv boksačkog genija. Direktor njegove promotorske kompanije Leonard Ellerbe je ekspresno, putem Twittera, poslao poruku bivšem UFC prvaku upitavši ga "je li siguran"?

Irac je uoči UFC-a 246 iznenadio mnoge izjavom da se želi vratiti u boksački ring, a poželio je i revanš protiv Mayweathera u kojem vjeruje da bi slavio.

"Mislim da sam odradio fenomenalan posao protiv Mayweathera. Bio sam fenomenalan u tom meču, a jedini razlog radi kojeg sam izgubio je bio taj što sam bio pripremljen za protivnika koji će konstantno biti na zadnjoj nozi. Očekivao sam da će se pokriti, da će imati defanzivni stil. Kada se tako borio, ja sam ga prebijao. Onda je krenuo naprijed, krenuo je s pritiskom, a ja još uvijek nisam bio na boksačkom nivou kao što sam sada. Sada sa svojim trenerima drilam određene stvari i sve sam bolji", izjavio je je bivši UFC prvak te je dodao:

"Znam da bih sada pobijedio Floyda. Pobijedio bih ga u revanšu! Bolje je reći da ću ga pobijediti onda kada ćemo imati revanš! On sigurno neće u MMA kavez, kao što je najavljivao. Ideja je bila da najprije boksamo, a onda odradimo MMA meč. To je nešto što je on sam izgovorio. Nismo imali ugovor, ali se radilo o verbalnom dogovoru. Očito je to nešto što se neće dogoditi, a ja nisam taj koji će to forsirati. Ali zato bih volio boksati protiv njega ponovno. Mislim da bi to bio dobar revanš."

Mayweather je očito zainteresiran jer se oglasio putem Ellerbea...

"Hej Conore, jesi li zaista siguran u to kompa? Ti si svjestan da je to nešto što se može srediti, prijatelju?", napisao je Ellerbe kao odgovor na objavu ESPN-a i McGregorov intervju.


Dvojac je prvi put boksao u kolovozu 2017. godine. McGregor je parirao tek prvih nekoliko rundi, dok Mayweather nije ubacio u višu brzinu. Nakon toga je to bila jednosmjerna ulica koja je završila u 10. rundi tehničkim nokautom. Iako je Irac izgubio prekidom, gotovo jednoglasna ocjena analitičara je glasila da se profesionalnom boksaču suprotstavio svojim maksimumom, ali da realno nije bio kompetitivan.

Mayweather je u međuvremenu ponovno otišao u mirovinu, iako je jasno da to u njegovom slučaju ne mora značiti apsolutno ništa. Kada govorimo o McGregoru, vjerojatnost je da Irac već sada gradi svoju poziciju i u slučaju pobjede protiv Cerronea, ali i u slučaju poraza. Boksački super mečevi su svakako nešto čemu bi se mogao vratiti neovisno o ishodu meča na UFC-u 246. U tom svjetlu treba pratiti i ovu boksačku priču koju je sada izvukao iz rukava.

Linker
01. svibanj 2024 23:03