K1 i Boks

(VIDEO) BKFC 9: Pogledajte najbolje trenutke velikog revanša između Lobova i Knighta

Lobov vs. Knight
 screenshot/Youtube (BKFC)
BKFC je pretprošlog vikenda odradio svoju devetu priredbu koju je predvodio revanš njihove do sada najuzbudljivije borbe, između Artema Lobova i Jasona Knighta. Pogledajte najbolje trenutke svih glavnih borbi i uvjerite se zašto je bare knuckle sve popularniji borilački sport.

Knight i Lobov su prije samo sedam mjeseci odradili fenomenalan okršaj koji je svakako BKFC promociju stavio na mapu borilačkih sportova i nakon toga je sve više fanova popratilo njihove preostale ovogodišnje priredbe. Kad je prvi okršaj bio tako uzbudljiv, nikoga ne treba čuditi što su organizirali i drugi.

Knight je ovog puta osvetio poraz koji je prvi put doživio sudačkom odlukom, ovog puta završivši borbu u posljednjoj rundi. Upravo trenutak Artemovog odustajanja sjajno je prikazan u ovom videu, pokraj nekoliko scena najboljih udaraca izvedenih u borbi. Osim toga, nalaze se tu scene iz još nekoliko okršaja i sve to je jako dobra potvrda činjenice da je bare knuckle sve popularniji te da David Feldman radi sve bolji posao. Pogledajte najbolje trenutke BKFC 9 priredbe.

Linker
20. travanj 2024 11:39