K1 i Boks

(VIDEO) Izrezan do maksimuma! Manny Pacquiao prezentirao impresivnu tjelesnu spremu!

Manny Pacquaio
Tri tjedna ostalo je do velikog meča Mannyja Pacquiaoa i Keitha Thurama, a legendarni Filipinac je na javnom treningu prezentirao svoju formu. Moramo priznati kako za jednog 40-godišnjaka izgleda i više nego impresivno.

Bivši svjetski prvak osam različitih težinskih kategorija ušao je u posljednju fazu priprema za meč protiv Keitha Thurmana. On će se održati 20. srpnja u Las Vegasu, a "PacMan" je prije toga odlučio odraditi ulični otvoreni trening na svojim Filipinima. Tamo je prezentirao i dalje impresivnu brzinu, kako ruku, tako i nogu. No, ono što je posebno impresivno je njegova tjelesna sprema.

S 40 godina na leđima i 70 odrađenih profesionalnih mečeva, Pacquiao i dalje izgleda fenomenalno. Zapravo, ako ste pratili njegovu karijeru u posljednje dvije godine, možete dobiti dojam kako izgleda još bolje nego za neke posljednje mečeve. Svjestan je kako mu je ovo sigurno najteži protivnik još od susreta s Floydom Mayweatherom i velika prilika da pokaže kako još uvijek vrijedi. Pacquaio je već sad jedan od najvećih u povijesti. Ukoliko nanese prvi poraz u karijeri fenomenalnom Thurmanu, samo će dati dodatni notu svojoj fenomenalnoj ostavštini.

Pogledajte kako je izgledao Pacquaiaov trening!

Linker
20. travanj 2024 08:53