K1 i Boks

(VIDEO) Pogledajte kako je Pacquiao rušio Thurmana u prvoj rundi i ostale najbolje trenutke meča

Thurman vs. Pacquiao
Meč u kojem je Manny Pacquiao savladao Keitha Thurmana oduševio je ljubitelje boksa u cijelom svijetu. Pogledajte kako je izgledao dio akcije koji su u MGM Grand Areni ponudila ova dva fantastična boksača. Tu je i kombinacija kojom je Pacquiao već u prvoj rundi Thurmana poslao na pod.

Manny Pacquiao slavio je podijeljenom odlukom sudaca nakon 12 rundi, u meču gdje je ukupno pogodio manje udaraca, no njegovi su ostavili bolji efekt i napravili više štete. Bio je to meč nevjerojatno brzog tempa, u kojem se kod Filipinca nije moglo vidjeti kako je već napunio 40 godina. Keith Thurman dao je sve od sebe da ne doživi prvi poraz u karijeri, odradio je sjajan meč, ali nije mogao parirati legendi koja je dokazala kako još uvijek može nastupati na najvišem svjetskom nivou.

PBC on FOX objavio je na svojoj Youtube stranici kratki pregled meča kroz nekoliko akcija u različitim dijelovima ovog sjajnog ogleda, završetak kojeg je publika dočekala na nogama uz duge ovacije za oba boksača. Tu je također i snimka kombinacije iz prve runde, kojoj je Pacquiao poslao Thurmana na pod, time mu dajući do znanja kako mu nije pametno biti previše agresivan, kao što je ovaj od početka pokušao biti.

Ako niste gledali meč, pogledajte prvo ovaj kratki pregled, a nakon toga si obavezno pokušajte nabaviti cijeli meč. Ako ste ljubitelj boksa i nedostaje vam pravih tehnički izvedenih mečeva uz puno akcije, nećete ostati razočarani.

Linker
19. travanj 2024 01:46