UFC

Khabib je predvidio novi Fergusonov poraz

Khabib Nurmagomedov i Tony Ferguson
 Screenshot (YouTube/ Ilustracija)
Nurmagomedov je još u listopadu najavio ono što se dogodilo na UFC-u 256

Charles Oliveira (30-8, 1 NC) izdominirao je Tonyja Fergusona (25-5) i nakon tri runde akcije uvjerljivo na bodove svladao nekoć nezaustavljivog 'El Cucuyja'

Iako su se mnogi fanovi nadali da bi se Tony mogao vratiti u one najuže kombinacije za napad na titulu, to se prošlog vikenda u Las Vegasu nije dogodilo, a upravo je takav rasplet još nakon Fergusonovog poraza od Justina Gaethjea predvidio njegov nesuđeni protivnik Khabib Nurmagomedov.

Službeno još uvijek aktualni UFC-ov prvak još je nakon UFC-a 249 i borbe u kojoj je zaustavljen Fergusonov niz od 12 pobjeda javno rekao da je Tonyjevo vrijeme prošlo.

"Njegovo je vrijeme prošlo i izgubit će već iduću borbu. Kad primiš takvu štetu više nikad nećeš biti isti. Nikad. Nakon takve borbe se nitko ne može vratiti, čak niti Tony Ferguson", govorio Khabib još u listopadu.

Tony je u ranim nedjeljnim satima upisao peti poraz u profesionalnoj karijeri koju je započeo još tamo 2008. godine, a ovo je prvi put da u dva uzastopna meča nije upisao pobjedu.

Linker
02. svibanj 2024 15:38