SPEKTAKL U ARENI

KSW 51 ANKETA: Kojem se okršaju najviše veselite?

KSW je za svoj borilački spektakl u zagrebačkoj Areni pripremio zaista sjajan popis borbi. Pored nekoliko internacionalnih zvijezda, najbolja europska MMA promocija stigla je u Zagreb i s regionalnom MMA elitom.
 Instagram (KSW)

Prvi je ovo dolazak KSW-a na hrvatsko tlo, a interes je koji vlada među fanovima je ogroman. Očekuje se dobro, a možda i u potpunosti ispunjena Arena te borilački šou u vrhunskoj izvedbi.

O kakvom bi se spektaklu moglo raditi možda nam je i najbolje prije nekoliko dana objasnio Antun Račić, hrvatski borac koji će u subotu sudjelovati u jedinoj borbi koja će pobjedniku donijeti pojas. Posjetimo, 'Killera' u Areni čeka okršaj za titulu u bantam kategoriji, a na putu do najvećeg uspjeha u karijeri stoji mu ponajbolji poljski borac Damian Stasiak.

"Reći ću da ljudi još nisu vidjeli takav šou, takvu produkciju i organizaciju jednog MMA spektakla. Oni za mene rade najbolje priredbe na svijetu, barem što se tiče produkcije i doživljaja za gledatelje. Bit će to vrhunska predstava. Po tome su bolji i od UFC-a. Naravno, UFC je najjači po pitanju rostera, ali ima i u KSW-u odličnih boraca. Preponosan sam što dolaze u Hrvatsku. Ako sve prođe prema planu, vjerujem da će se vratiti i barem jednom godišnje častiti hrvatske navijače vrhunskim borbama", najavio je Račić u velikom intervjuu za Fight Site.

Iako je riječ o borbi s najvećom nagradom, Račić i Stasiak neće predvoditi KSW 51. Tu će čast imati Erko Jun i Mariusz Pudzianowski, dvojac koji je globalno gledajući najpoznatiji među imenima s popisa borbi.

U najnovijoj Fight Site anketi pitamo vas kojem se okršaju najviše veselite?


Prije nego što nam otkrijete svoj odgovor, dodatne informacije i detaljniji pregled borbi možete proučiti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:56