Ostalo

Bellator ugovorio meč bivših UFC-ovih teškaša!

Matt Mitrione vs Carl Seumanutafa
 Screenshot (YouTube, Bellator)
Američka promocija u petak navečer potvrdila je i dva nova eventa!

Polako se popunjava popis borbi za Bellator 243 priredbu koja će se 7. kolovoza održati u američkom Uncasvilleu.

Najnoviji potvrđeni dvoboj onaj je u kojem ćemo gledati sudar dvojice bivših UFC-ovih teškaša - Matta Mitrionea (13-7-1 nc) i Timothyja Johnsona (13-6). Spomenuti udarači bit će sunaslovna borba eventa kojeg predvodi veliki revanš Michaela Chandlera i Bensona Hendersona.

42-godišnji 'Meathead' u ovom će susretu tražiti prvu pobjedu još otkako je u veljači 2018. većinskom odlukom sudaca svladao Roya Nelsona. Mitrione je, podsjetimo, nakon tog meča izgubio od Ryana Badera, a upisao je i jedan 'no contest' te poraz od Sergeija Kharitonova.

S druge strane, sedam godina mlađi Johnson pokušat će nastaviti s pobjedama nakon što je u veljači ove godine sredinom prve runde nokautirao Tyrella Fortunea. Bila je to za njega vrlo bitna pobjeda budući da je u prethodna dva susreta teško stradao protiv Cheicka Konga i Vitalyja Minakova.

Bellator je za isti 'card' potvrdio još jedan okršaj boraca koji su nekoć nastupali pod okriljem UFC-a, a radi se o meču Curtisa Millendera i Sabaha Homasija.

Pored toga, američka je promocija najavila još dva eventa - Bellator 244 koji će se održati 21. kolovoza i Bellator 245 koji nas čeka 11. rujna. Sve potvrđene priredbe održat će se u Mohegan Sun Areni (Uncasville).

Linker
19. travanj 2024 04:03